Tradere – 18/2

Aquest article és d'un espectacle que ja s'ha realitzat

Cia. Laia Santanach
Vídeo dansa. 30 minuts. A partir de 12 anys.
Col·loqui post funció 
Guanyadora del 1er premi de la 4a convocatòria del Laboratori d’arts escèniques Tísner

Divendres 18 de febrer del 2022 a les 19h
Entrades disponibles a partir de l’11 de febrer

Tradere és el raonament personal de la paraula tradició amb el seu significat i les seves connotacions relacionades en la creació del moviment en un espai i un temps. La tradició és el conjunt de coneixements, costums i creences que es transmeten de generació en generació per considerar-se d’alt valor per la cultura d’un territori. Una reflexió de la necessitat humana de mantenir generacionalment diverses tradicions vigents a dia d’avui, precisament per la implicació d’aquest cos en risc i en perill per la seva integritat física.

Laia Santanach (Direcció).Coreògrafa, ballarina i pedagoga resident a Barcelona amb més de 14 anys de trajectòria professional. Actualment, dirigeix el seu propi projecte sota el seu nom, Laia Santanach. Al 2016 va crear el solo Ballant Ballàvem presentat al Sismògraf 2017 i encara girant i al 2017 va presentar ‘Rèplica’, amb estrena en versió curta al Mercat de les Flors. Al 2019 va estrenar la seva darrera creació ÀER, actualment en gira. Ha presentat creacions audiovisuals de videodansa com ‘1714’ amb el suport d’ICUB o ‘Now’ per Cobosmika Seed’s, ambdues amb l’artista audiovisual Ignasi Castañé.

Idea i creació: Laia Santanach Intèrprets: Anna Hierro, Mario G. Sáez, Carlos Martorell, Anna Hierro, Julia Sanz i Laia Santanach Música original: Carlos Martorell Dramatúrgia: Victoria Szpunberg Assessorament específic: Maribel Ponferrada i Miquel del Pozo Disseny de llums i espais: Joana Serra Disseny de vestuari: Kike Palma Management: Caroline Giffard Suport de producció: Elclimamola Videocreador : Ignasi Castañé Fotografia: Jofre Moreno Suport: Eufònic, PimOff (Milan), Laboratori Tísner, Obrador-espai de creació, Centro coreográfico Canal, Roca Umbert, OSIC- Generalitat de Catalunya, ICEC Co-producció: Ballet National de Marseille, Mercat de les Flors, Fira Mediterrània de Manresa, Dansa Metropolitana i Dansàneu 

Tags: dansa

Articles relacionats

Zog i els doctors voladors (i altres contes sobre l’afecte i la cura) – 11/2
Valeria Castro – 24/2