La programació cultural estable del Centre Cívic Cotxeres Borrell és variada, intergeneracional i de qualitat. Aquí teniu l’oferta de cadascun dels cicles que tenim. Trobareu espectacles, concerts, cinema, exposicions i moltes propostes més. Entrada Gratuïta. Cal reserva prèvia. Aforament limitat.

Festival Tangent

Com cada any,  al barri dediquem un mes perquè els nostres veïns i la gent d’arreu puguin veure i gaudir de la feina feta per aquelles companyies que assagen a Sant Antoni. Reserva d’entrades a Calàbria 66

No s'ha trobat cap resultat.

Cotxeres a Escena

Programació estable d’espectacles mensuals que engloben aquelles propostes artístiques que aglutinen diferents disciplines de les arts escèniques del sector professional.

Rutes Musicals

Espai Musical on hi tenen cabuda tots els estils. Gaudiràs de propostes de nova autoria fins a intèrprets de llarga trajectòria en el món de la música.

Petit Cineclub

El Petit Cineclub és una cita mensual per apropar un cinema de qualitat als nens i nenes de la ciutat, de la ma del Billy i la Milly Oncle, uns personatges de cine que d’una manera lúdica i didàctica ajudaran a petits i grans a descobrir la màgia del setè art.

St Antoni Clàssics

Música Clàssica a l’Espai Escènic Tísner. Espectacles operístics de petit format per viure l’emoció de l’òpera en primera persona en un espai on el públic està tan a prop dels artistes que la connexió és total.

Espectacles familiars

Espectacles per a tots els públics de diferents disciplines escèniques.

Exposicions

Programació estable d’exposicions individuals o col·lectives, de diferents disciplines artístiques, a la Sala d’Exposicions.
Exposicions divulgatives i sensibilització a l’Espai OFF.
Convocatòria oberta per la rebuda de projectes artístics