La programació cultural estable del Centre Cívic Cotxeres Borrell és variada, intergeneracional i de qualitat. Aquí teniu l’oferta de cadascun dels cicles que tenim. Trobareu espectacles, concerts, cinema i moltes propostes més. Entrada Gratuïta. Cal reserva prèvia. Aforament limitat.

Cotxeres a Escena

Programació estable d’espectacles mensuals que engloben aquelles propostes artístiques que aglutinen diferents disciplines de les arts escèniques del sector professional.

Rutes Musicals

Espai Musical on hi tenen cabuda tots els estils. Gaudiràs de propostes de nova autoria fins a intèrprets de llarga trajectòria en el món de la música.

Petit Cineclub

El Petit Cineclub és una cita mensual per apropar un cinema de qualitat als nens i nenes de la ciutat, de la ma del Billy i la Milly Oncle, uns personatges de cine que d’una manera lúdica i didàctica ajudaran a petits i grans a descobrir la màgia del setè art.

St Antoni Clàssics

Música Clàssica a l’Espai Escènic Tísner. Espectacles operístics de petit format per viure l’emoció de l’òpera en primera persona en un espai on el públic està tan a prop dels artistes que la connexió és total.

De Pel·lícula

Programació estable de cinema. Es programa una pel·lícula al mes i cada trimestre varia la temàtica del cicle. Abans de la projecció es programaran activitats complementàries com xerrades o tallers.

NOVA PROGRAMACIÓ DEL CICLE, HIVERN DEL 2022

Exposicions

Programació estable d’exposicions individuals o col·lectives, de diferents disciplines artístiques, a la Sala d’Exposicions.
Exposicions divulgatives i sensibilització a l’Espai OFF.
Convocatòria oberta per la rebuda de projectes artístics

Menú