Liberté 16/6

ACTIVITAT REALITZADA!

Divendres 16 de juny 18h
Cia Sandal Prodccions
Dansa i titelles

45 minuts de durada.
Recomanat a partir dels 8 anys.

Un cavall que vol ser lliure. Una noia que vol entendre el món. Liberté és una metàfora de com cerquem la llibertat i la nostra pròpia identitat en un món que ens dicta les normes del que podem fer i el que no. Una història que ens parla de les limitacions que ens imposa la societat i de les que ens imposem nosaltres mateixos. Liberté és una aventura de superació emmarcada en un univers molt petit, on un cavall i una noia s’ajuden mútuament amb un objectiu comú. Sentir-se lliures!

Dramatúrgia i direcció – Josep Sucarrats Ajudant direcció – Maria Robledo  Coreografia – Marc Lapuerta Intèrprets – Paula Gea, Mercedes Fernández, Laura Vila i Josep Sucarrats Composició musical – Jordi Cornudella i Carles Marigó Disseny d’il.luminació – Tània Gumbau Fotografia – Sergio PanizoVideo – David Blanch ( Indiana Studio ) Producció i distribució – Sàndal Produccion Agraïments: Queralt Borja, Aina Gomis, Lavàndula Espai d’Art, Ajuntament Parets del Vallès, Eòlia, Fundació Miranda, Associació Defensa Èquids, Protectora d’Animals Parets del Vallès.

 

Articles relacionats

Carles Gutierrez 15/6
Un segundo bajo la arena 28/6 – CC Sagrada Familia

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Telefònicament al 93 324 83 50

  • Es podrà confirmar l’arribada/assistència a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, en el cas de les reserves que no s’hagin confirmat, s’oferiran a les persones inscrites a la llista d’espera.
  • En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem que avisin amb antelació trucant al mateix telèfon.
  • Seients no numerats.
  • Es prega puntualitat.
  • No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.