Valeria Castro – 24/2

Aquest article és d'un espectacle que ja s'ha realitzat 

Dijous  24 de febrer del 2022 a les 19 h
Cançó d’autora. 70  minuts.

Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Valeria Castro , jove natural de la Palma, és una de les promeses femenines que descobrim el 2020. Donant-se a conèixer en xarxes socials amb un perfil autogestionat de versions en acústic, a poc a poc va anar creixent i deixant veure el seu talent com a cantautora. Warner Music Spain va llançar un projecte en homenatge a les cançons que van marcar els 90 i 2000 a Espanya. 

Després del càlid acolliment de les versions, on algunes cançons aconseguiran els  quatre milions de reproduccions en spotify,  agafa embranzida i amb el  llançament de temes propis, veurà la llum el seu primer EP de presentació.

Amb una sensibilitat única, una estètica cuidada i amb una petita picada d’ullet al folklore , l’artista va presentar a finals del 2020 “ai, amor”. El tema, obre a la reflexió sobre la incomprensió de l’inhumà, va ser el seu primer pas com a compositora per a consolidar-se amb el seu segon llançament “La corriente”. La corriente, parla sobre la por allò que no coneixem, a no saber qui està amb tu i qui no, a no saber encaixar en un engranatge molt gran”. 

Els dos temes que han vist la llum del seu primer treball original i la seva bona rebuda han aconseguit que Valeria acompanyi amb la seva música a més de 280.000 oients mensuals en plataformes digitals.

Veu  i guitarra: Valeria Castro

 

Aquí tens un fragment del concert

Tags: concert

Articles relacionats

Tradere – 18/2
La volta al món en 80 ties – 4/3