Carles Gutierrez 15/6

Activitat realitzada!

Dijous 15 de juny  a les 19h
Tot és ara!
Jazz, pop 60  minuts

Entrades disponibles a partir del 10 de juny

Tot és ara, és una proposta artística que fusiona instruments clàssics de jazz amb d’altres no tan comuns com l’údu, el bendir o percussions reciclades amb alguns efectes electrònics. Una barreja que inclou el jazz, el pop, la música mediterrània i la música d’arrel.

Amb una dilatada carrera musical que l’ha portat a col·laborar en diferents projectes, gravar més de 10 discs i girar per tot el món amb bandes com Muyayo Rif, The Summer Lovers, Estación del Este, Transit trio, Judit Neddermman, 5 de swing, Hypnotick Orchestra o Dani Txarnego, Carles Gutiérrez aprofita el fet de trobar-se en una etapa de creixement i evolució per publicar un disc que parteix del format trio, amb bateria (Martí Hosta) i contrabaix (Jordi Mestres), en 11 temes que inclouen diferents col·laboracions.En l’espectacle es presenta el projecte en format de quartet interpretant les composicions del disc. Un concert molt cuidat, fet per a que el públic gaudeixi descobrint la música de Carles Gutiérrez on els quatre intèrprets brillen amb llum pròpia.

Fitxa artística

Guitarra elèctrica, guitarra espanyola, efectes:Carles Gutiérrez Contrabaix, baix elèctric :Jordi Mestres Bateria i percussions: Martí Hosta Saxo alt:Joan Mas

Articles relacionats

Pupilas pintaban mis sábanas. Quadre 2: Teresa 9/6
Liberté 16/6