Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach – Diëresis –  18/11

Dijous 18 de novembre a les 19h

ISABEL VINARDELL & ISABELLE LAUDENBACH
Diëresis
Flamenc fusió

Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural
Reserva la teva entrada a partir de l’11 de novembre

Diëresis és el signe que serveix per donar veu a la vocal muda en quasi tots els idiomes del món. Un revulsiu que desperta, que crida, que destapa forces tòniques i que activa el cos cap a una versió més connectada de nosaltres mateixes. Dos punts minúsculs que tenen el poder de canviar el so de la lletra, i amb ella, el món.

Diëresis és el nou disc d’Isabel Vinardell i Isabelle Laudenback que sortirà a la llum el pròxim 26 d’octubre. Una reflexió musical coral sobre l’expressió, que aborda el recorregut que fem per mostrar-nos cada cop més propers a la nostra essència.

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenback construeixen un repertori íntim, a partir de l’experiència pròpia i les propostes poètiques d’alguns dels autors més destacats de l’escena actual com Mireia Calafell, Hector Arnau, Laura Tomàs o Dorothéé Volut, que es van oferir a escriure un text inèdit que pogués recollir l’expressió més lliure. Diëresis, és també, un homenatge a un dels grans alliberadors de la paraula, Paco Ibañez.

La veu i la dansa d’Isabel Vinardell i els sons de la guitarra o els cors d’Isabelle Laudenbach ens situaran en un punt de partida per accedir a aquest coneixement íntim que apunta directament a l’ànima i el cos

Veus, guitarra i dansa; Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach
Llengua de signes: Eva Garcia

POTS VEURE EL  CONCERT EN LÍNIA DES D’AQUÍ

Tags: música

Articles relacionats

Tutto Mozart 27/10
Boira a les Orelles 15/10

Article Destacat