Inici de les inscripcions tardor 2021

Aquest dilluns 6 de setembre al centre cívic hem obert les inscripcions de la proposta de tallers d’aquest trimestre de tardor. El centre continua adaptant les activitats, perquè la majoria d’elles es puguin fer de manera presencial, tenint el límit d’aforament de cada sala, que és de deu persones. Tot i l’esforç per adequar les activitats, hi haurà algunes activitats, com per exemple, cuina, que seran tallers que es realitzaran en línia.

A més a més, també s’obren les inscripcions, del curs 2021-22 de l‘Escola Tísner que començarà les seves classes a finals de setembre.
El Casal Infantil ofereix per aquesta tardor, tant l’espai de 4 a 12 anys, que ara per ara, la canalla hi podrà anar dos dies a la setmana, i també l’espai familiar de 0-3 que continua el seu horari de dimarts i dijous de 10 a 12h. Finalment, l’únic servei del casal infantil que no obre inscripcions, serà la ludoteca de divendres tarda. Aquest espai, de moment, només el podrà fer servei aquelles famílies, que ja havien adquirit abonaments en trimestres anteriors.

Tags: inscripcions, tallers

Articles relacionats

Eix Jove: Tallers gratuïts per aquesta tardor
Mesures de prevenció de l’Escola Tísner

Article Destacat