Eva Sierra

Cantautora
Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural  

Entrades disponibles a partir 18 d’abril

L’artista presenta un concert amb cançons de la seva autoria, plenes de veritat i emoció, amb lletres tant dolces i optimistes com dures i reivindicatives. Una proposta intima i singular com la seva veu. 

Plataformes i xarxes socials van ser el refugi creatiu de la jove cantautora madrilenya Eva Sierra durant la pandèmia. El confinament va aturar la seva trajectòria professional basada en els directes.

El segon treball discogràfic d’Eva Sierra, Equilibrio, publicat l’any 2022, va significar el ressorgiment a la vida després d’un temps d’ombres. El disc que presenta en directe en el circuit és una col·lecció de cançons plenes de veritat i emoció, tan dolces i optimistes com dures i reivindicatives.

L’any 2010 i amb només 16 anys, la cantautora i guitarrista madrilenya Eva Sierra debutava a l’escenari del seu institut. I no va ser fins set anys més tard que va aconseguir enregistrar el seu primer àlbum, un disc intimista titulat Intermitente (2017).

Equilibrio és el segon disc de l’artista, un treball que va veure la llum l’any 2022 gràcies a una campanya de micromecenatge.

Dins la seva trajectòria musical també destaca que és vocalista del grup Tongo.

Activitats relacionades

No s'ha trobat cap resultat.
CR#SH (Tothom pot caure)