Sortir del Blanc

Inauguració dijous 16 de maig a les 19h

Sortir del blanc fa referència a la intervenció sobre el llenç. En aquesta ocasió aquesta intervenció es realitza a través de la tècnica del collage. Per això hem comptat amb diferents artistes que la treballen.

La temàtica d’aquesta exposició és la mateixa creació. Es tracta d’observar com cada artista s’enfronta de forma diferent amb la tècnica del collage, sense cap mena d’exigència pel que fa a motiu o al tema a expressar, que és premeditadament lliure. Veurem com el collage va més enllà que un senzill joc de paper o tisores. O potser sí que es tracta d’un joc, però molt més complex i amb unes regles més exigents del que en principi ens sembla.

La mostra agrupa més de 30 artistes, que participen amb una o dues peces, mostrant així la seva particular visió de la tècnica del collage.

Obres de: Alma Larroca;  Ana Iglesias; Anca Croitoru; Antonio Ceballos; Aranesvid Lopez; Carla Mancinello; Carolina Wong, Cindy Kuijpers; Damián S. Rodríguez; David González; Dira Martínez; Elena Mesa; Helena O’Callaghan; Irene Cervera; Isis Navarro; Jeniffer Sánchez; Johanna Luque; Jorge Márquez; Julen Iztueta; Kertasiun; Leticia Zottola; Luis Rodrigo Anaya; Mariana Urra; Mireia Barrera; Olga Cairols; Pepa Català; Randomagus; Rosa Guàrdia; Saki; Saraelena Cabrera; Sonia Illana i la participació d’alumnes d’il·lustració de l’Escola d’Art la Industrial de Barcelona.

Exposició comissariada per Taller Balam.

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA

Collage & cookies

Dijous 23 de maig  de 18 a 20 h
Activitat complementària de l’exposició Sortir del blanc
Trobada amb els artistes de l’exposició i creació de collages. Porta els teus materials i participa

Aforament limitat, no cal inscripció prèvia

Articles relacionats

No s'ha trobat cap resultat.
The Joy of Giving
-196 graus

Duració de l'Exposició

Del: 16/05/2024
Al: 15/06/2024