SCRIPTORIUM
Teatre d’objectes, teatre físic i ombres
Sanna Toivanen i Nelo Sebastián

INTRODUCCIÓ DE LA PEÇA

Aquesta és la història d’un escriptor i la seva obra. Una invocació d’ombres que apareix entre línies. Un guerrer nascut en les mines de grafit. Apèndixs estilogràfics tanguejant caràcters en una peixera de tinta. Aquesta és la història d’una batalla teclejada per un follet lorquià. Aquest és el mantell d’una Musa que teixeix versos. Aquesta és la història de tot allò que no es compra ni es ven abans d’haver de fer-ho.  Se’n va la bogeria, mor el poeta, torna la persona, queda el llibre. Aquesta és la història de com s’escriuen els llibres. Aquestes pàgines doblegades com a tendes de campanya, el gran observatori dels nostres estels.

DESCRIPCIÓ DE LA COMPANYIA

La companyia Vudú Teatre neix en 2010. Sorgeix com una plataforma multidisciplinària on bolcar projectes de teatre, titelles, literatura i música. En la seva trajectòria s’han gestat : “Sólo 5 minutos”, “Mafia”, “La Odisea (de andar por casa)”, “Cyrculando”, “Paco el Callejero”, “Gabinete Poético” (en teatre), ha cooproduit “Cabaret Victoria”, “El Esperpento”, “Trujillo en Kosovo”; En música “ Nelo Acorleone” i ”Gypsilopitecus”.

Actualment Vudú Teatre està immers en la producció del seu nou espectacle. Per això es compta amb la participació de Sanna Toivanen i Nelo Sebastián. Tots dos s’han creuat en diverses ocasions en els circuits teatrals de Barcelona , tallers, cabarets i alguna producció en la Sala Fènix. Tots dos vénen de pedagogies de teatre físic que es complementen a la perfecció ( Decroux i Lecoq), compartint així paisatges i formes d’entendre el teatre, en aquesta ocasió posen també les seves disparitats i punts forts sobre la taula per treballar sobre una divisa i amor comú: la literatura.

 

Articles relacionats

PSICOPROJECT EN MOVIMENT
KARI PANSKA

Article Destacat