OBJETOS INANIMADOS
Teatre Gestual
Ives Laborie i Diego Carmona

DESCRIPCIÓ DE LA PEÇA

Diuen que en tota memòria es cola una mica d’imaginació, recordar i imaginar poden arribar a confondre’s i la veritat sobre el viscut, si n’hi hagués, se’ns resisteix i potser sigui inescrutable. El transcórrer del temps multiplica les possibilitats i la vida té alguna cosa de successió d’hipòtesis. Preguntar per la memòria i caure, per exemple, en la identitat, o potser en el desig, pot ser que després en la relació amb els altres, en un encadenament infinit de preguntes. Explorar la incertesa elemental d’existir per no desertar definitivament del misteri del món.

 

 

TRAJECTÒRIA DE LA COMPANYIA

Ives Laborie i Diego Carmona conformen “La Oveja Rebelde”. A la vegada, formen part del col·lectiu Ob.scènics, fundat el 2010 a Barcelona, amb els qui han desenvolupat diferents projectes, entre els quals figura “Viatjants”, guanyador del Iberescena 2012. Actualment es troben treballant en una peça de teatre que conjuga poesia i gestualitat.

 

 

“Un día, yo estaba haciendo cola para entrar. Luego supe que era para entrar. Esta vez nos dispusieron en filas de a ocho. A mí me colocaron en la tercera, a una distancia en la que la música quedaba cerca. Dicen que cierta coordinación de notas y silencios mueve partículas microscópicas de materia.”

 

Articles relacionats

KARI PANSKA
CITIZENSHIP