Aquest contingut és en referència a una companyia que ha realitzat residència al centre

TE LO CONTARÉ EN UN VIAJE
Monòleg
Ferran Terraza i Carlos Garrido Torres

 

INTRODUCCIÓ DE LA PEÇA:

La força de la història s’expressa mitjançant les reflexions, els records i els sentiments d’un pare que evoca la lluita de la seva filla Alba contra una malaltia mortal. L’esforç, de vegades titànic, per continuar essent ella mateixa malgrat tot.

A través de les evocacions del pare, l’escenari nu s’omple, a poc a poc, de la geografia d’un pis antic de l’Eixample. Dels problemes de convivència entre una noia de 21 anys i un pare divorciat, escriptor i periodista, que passa per un mal moment econòmic i personal. De vegades, també esdevé el paisatge de Mallorca, l’illa on el pare residia abans de viure amb l’Alba. I que representa un passat més satisfactori que el present.

El pare experimenta una profunda transformació personal. Al començament, es queixa i se sent frustrat. Però quan esclata la malaltia de l’Alba, s’adona que ella és el més important de tot. És una adaptació del llibre homònim de Carlos Garrido Torres.

 

DESCRIPCIÓ DE LA COMPANYIA

La companyia Teatre de l’Alba prepara el seu primer projecte protagonitzat per l’actor Ferran Terraza i dirigit per Carlos Garrido Torres.

Carlos Garrido Torres (Barcelona 1950), és escriptor, músic i periodista. Ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional a les Illes Balears. És autor d’una cinquantena de llibres, centrats en gran part en la divulgació patrimonial i histórica. En el terreny del testimoni personal, la seva obra més coneguda és “Te lo contaré en un viaje”. Des de fa cinc anys es dedica a l’escriptura i direcció de monòlegs, relacionats sobretot amb la divulgació cultural.

Ferran Terraza (Barcelona 1968), és actor. Al llarg de la seva carrera artística ha treballat en teatre, cinema i televisió. En teatre, ha participat en una vintena d’obres. En cinema, ha protagonitzat la coneguda pel·lícula REC , de Jaume Balagueró i Paco Plaza entre d’altres. I a la televisió, ha intervingut en sèries com La Riera, Kubala, Moreno i Manchón, El cor de la ciutat, etc.

 

Com encarar això tot sol?

Com ajudar l’Alba?

Articles relacionats

CIA LA FAMILIA
PSICOPROJECT EN MOVIMENT

Article Destacat