DOS FAMILIAS
Teatre
Cia. La Familia

DESCRIPCIÓ DE LA PEÇA

Miguel ha recuperat les regnes de la seva vida i amb elles la custodia del seu fill biològic. El nen, al que gairebé no coneix i al que va perdre gens més néixer pels seus problemes amb les drogues i l’alcohol, ha viscut fins ara amb Cristina i Marcos, els pares d’acolliment, que reben una dura estocada quan s’assabenten que el temps s’ha acabat i el nen ha de marxar de casa…  Miguel li deu una vida sencera, una vida per davant. Cristina i Marcos, la possibilitat de continuar amb la qual han viscut junts fins ara.
Dues vides diferents. Dos punts de vista diferents. Una trobada necessària.

TRAJECTÒRIA DE LA COMPANYIA

L’autor i director  de la peça és José Pascual Abellán , Diplomat en Pedagogia Terapèutica, mestre d’educació especial, per la Universitat de Castilla- La Mancha.

L’actriu Anabel Totusaus  està graduada a l’Institut de Teatre de Barcelona, té el Postgrau de Pedagogia Teatral i diferents Cursos de Tècnica Meisner. També es formada amb diferents professionals del cant.

L’actor Pau Sastre està graduat a l’Institut del Teatre de Barcelona i en Tècnica Meisner per Javier Galitó- Cava. També s’ha format amb Nikolaj Karpov (biomecànica), Sigmund Molick (Grotowsky), Isabel Úbeda (Odin Teatret), o Tapa Sudana (assistent de Peter Brook), entre d’ altres.

L’actor Eduardo Telletxea està graduat com a Actor al Programa de Tècnica Meisner de Javier Galitó-Cava a Barcelona i en LA CASONA de Fernando Grifell. Amb George Lafarriere cursa el seu reconegut Match d’Improvisació.

Articles relacionats

TEATRE DEL ARGONAUTES
TEATRE DE L’ALBA

Article Destacat