GOD IS A WOMAN IN LOVE (15/11)

GOD IS A WOMAN IN LOVE
Artistes: Claire James Dupain, Hamilton Becerra
Del 15 de novembre al 10 de desembre
Amb motiu del Dia internacional conta la violència de gènere
Inauguració dimarts 15 de novembre a les 19h amb una performance
Pintura sobre fotografia

En el passat, abans de la nostra civilització, grans deesses representaven la vida, la fertilitat i la mort. En poques paraules, existia un femení sagrat.

Per desgràcia, al llarg la història, els homes han esborrat aquestes deesses i han imposat les religions patriarcals (el creador sant pare). Està prenent temps i moltes batalles desafiar la dominació masculina per establir la igualtat entre homes i dones a la nostra societat, una evidència generalitzada a gran part del món.

GOD IS A WOMAN IN LOVE

És un projecte dedicat a la imatge de la dona a la nostra societat. A través d’aquest projecte tracto d’interpel·lar a la gent sobre la visió que tenim de les dones; declarant que “Déu” és una dona.

Per mostrar els diferents aspectes de la meva visió, li vaig demanar al fotògraf Hamilton BECERRA (un home) que fes una sèrie de retrats, només de dones, en blanc i negre. Després, per transformar la fotografia i donar-li un aspecte més poderós, vaig pintar sobre cada dona un tipus de pèl orgànic colorit que simbolitza i representa el femení sagrat.

El resultat dóna una estètica molt fort i transforma a la dona en una criatura divina.

.