25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones

El proper 25 de novembre, se celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, i diferents equipaments municipals (centres cívics, biblioteques, espais de gent gran i casals de barri) i les entitats del Consell de les Dones de l’Eixample organitzen un ampli ventall d’activitats, des del dia 5 fins al 30 de novembre.

Podreu gaudir de xerrades, tallers, exposicions, debats i espectacles per a persones de totes les edats, i també us podreu informar dels recursos a l’abast de les dones per sortir de situacions de violència.

 

Al centre cívic Cotxeres Borrell hi participem amb aquestes dues activitats:

 

  • TALLER DE DANSA AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE. El divendres 30 de novembre, de 18,30 a 21,30h. Taller dirigit a desmuntar estereotips de gènere i reflexionar sobre la cosificació dels cossos, creant propostes alternatives de dansa i moviment amb perspectiva de gènere. Taller dirigit a dones i homes. No és requereix experiència prèvia en dansa.
  • EXPOSICIÓ “VIOLÈNCIA MASCLISTA EN LA PARELLA: DESMUNTEM MITES?”. Del 6 al 29 de novembre. Amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones. Exposició que proposa la revisió d’alguns mites associats a l’amor romàntic i a la violencia masclista i alhora, ofereix idees per transformar- los i avançar capa unes relacions lliures d’aquesta violència.

 

Podeu consultar el Programa d’Activitats a l’Eixample en commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones en el següent enllaç:

Programa Dia Internacional liminació de la Violència vers les Dones 2018