Cotxeres Borrell acull el Festival RBLS

El pròxim 6 de novembre  de 10:30 a 13:30 es realitzarà el taller  “Quin gest necessitem avui?” a càrrec de la Cia Moveo . Aquesta activitat es troba dins a la programació del Festival RBSL 2021.

RBLS és un festival d’arts escèniques amb seu a la ciutat de Barcelona que persegueix l’objectiu d’acostar el teatre a la joventut d’entre els 13 i 20 anys i ho fa fent-los protagonistes d’un esdeveniment fet a la seva mida. Cotxeres Borrell comparteix la passió i l’amor per aquest art, per això, volem col·laborar facilitant l’espai per aquest taller.

L’activitat és un taller de teatre físic destinat a persones d’entre 14 i 20 anys, durant el qual treballarem de manera lúdica i profunda la relació entre les persones a través dels gestos i veurem com aquesta relació ens permet crear i fer visibles les connexions dramàtiques entre intèrprets.

A més del treball pròpiament escènic, explorarem també com ens dona eines vivencials d’escolta, de compromís amb l’altre, de confiança en el treball d’un/a mateix/a, així com per expressar estats emocionals més enllà de la paraula.

El taller forma part d’un projecte artístic, digital i social desenvolupat per la Cia. Sauf le Dimanche (Occitània), Mariantònia Oliver (Illes Balears) i la Cia. Moveo (Catalunya). El projecte és co-finançat per l’Euroregió Pireneus-Mediterrànea, l’ICUB i l’Institut Ramon Llull.

Pots inscriure’t a l’activitat fent clic aquí

Tags: Festival

Articles relacionats

Soledad urbana – 1 al 28/2
Propostes per aquest octubre