Soledad urbana – 1 al 28/2

Aquesta exposició ja s'ha realitzat!

De l’1 al 28 de febrer de 2022

Luisa Maria Segura Requena és natural de Roquetas de Mar (Almeria), encara que fa molts anys que s’ha establert a Mataró, on ha fixat la seva residència després del seu pas per les Canàries.

A les Illes va fer un curs de grau mitjà de Talla en Pedra i un mòdul d’Escultura en Pedra (2000/01), i un cop instal·lada al Maresme s’ha matriculat a la Facultat de Belles Arts de Barcelona. Ha participat fins ara en 15 col·lectives i dues exposicions individuals.

La Lluïsa diu que des que té records el seu interès pel dibuix i la pintura ha estat una constant. Les seves  primeres classes de pintura les va cursar a Alemanya a la Deutscher Volkshochschule i mes tard en dues acadèmies de pintura en les quals va treballar amb l’aquarel·la i la pintura a l’oli.

Va ser seleccionada en la Biennal 7 Premi de pintura Torres García -CIUTAT DE MATARÓ- (2017). Amb l’Associació Sant Lluc -Mataró-, he realitzat una exposició individual i participat en diverses col·lectives. Durant els anys que va estar a la universitat de Belles arts, va ser seleccionada per a participar en tres exposicions col·lectives, dues de dibuix en la mateixa universitat i la tercera exposició col·lectiva escultòrica formalitzada per la facultat de Belles arts de la UB a la sala d’exposicions SANTA MÒNICA (juliol 2018).

Treballa tant l’escultura en pedra, fusta i alumini, com  obra pictòrica a l’oli, acrílic, aquarel·la i grafit.

Comissariat per Taller Balam

Tags: grafit

Articles relacionats

Cotxeres Borrell compromesa amb la protecció a la infància i adolescència
Cotxeres Borrell acull el Festival RBLS