Projectes guanyadors de la 6a convocatòria del Laboratori Tísner

Després d’una llarga espera, finalment ja tenim els projectes guanyadors d’aquesta convocatòria. Volem explicar-vos que s’han presentat més de 40 projectes, i se n’han seleccionat 9 projectes en total. D’aquests, els tres 3 primers tenen premi econòmic més residència artística i els 6 restants han guanyat residència artística.  

Hem d’agrair la feina i l’expertesa del jurat, que ha estat format per:

Mayte Luque directora de l’equipament cultural  Centre Cívic Drassanes-Casal de Barri del Raval, Guadalupe Cejas, productora i directora artística de la sala de teatre la Badabadoc i María Soler de Píndoles – Teatre breu en espais vius

Les companyies guanyadores

🥇Proposta guanyadora: NODI (o la invisible) de Cia La Moukhles & Sentís
🥈Premi finalista:  Resuena el habitar de Cristóbal Santa María Cea
🥉Premi del jurat: Esa cosa animal de Animal Company

Companyies Residents:
📌 Projecte: Companyia de dansa Albert Bassas
📌 Projecte: Clariana de Quim Palmada
📌 Projecte: Rojo de Colectivo Muleros
📌 Projecte: Inquilí de Cia la niña Bonita
📌 Projecte: Naturaleza muerta de la Cia la Roma Teatre
📌 Projecte: 196 de Las Gretas i Films en Off

La residència artística té com a objectiu donar suport a la creació i producció de projectes escènics i esdevenir una plataforma per accedir a circuits del sector.

El centre Cívic Cotxeres Borrell està especialitat en arts escèniques, i tant, els projectes guanyadors com a residents , el centre es compromet a donar suport a la creació a través de diferents recursos com l’accés a les sales polivalents del Centre.  La utilització del magatzem durant el període de residència artística, suport i acompanyament tècnic, suport a la difusió i comunicació de l’espectacle la companyia.

Enhorabona i benvingudes totes les companyies que han estat seleccionades, moltes gràcies per presentar les vostres propostes.

Tags: laboratori tísner

Articles relacionats

Esa cosa animal
Arriba el Festival Tangent 2023

Article Destacat