Òpera i Sarsuela

Soprano: Laura del Rio  Piano: Miguel Ángel Dionis

Un meravellós recorregut de l’òpera i la sarsuela que va desde la Bohème, la Traviata, Turandot i Rusalka fins a Sueños de oro, la Marchenera i passant per diverses cançons espanyoles, destacant l’estrena per primera vegada de ‘El ciclo de la luna’ del compositor Luis Barroso que tindrà lloc en aquest concert. 

Laura del Río ha sigut guardonada a nombrosos concursos nacionals i internacionals. Sobre els escenaris ha interpretat a Violetta, Donna Elvira,Susanna, Musetta, Lauretta, Marina, Marola…entre altres, i combinant la seva trajectòria amb recitals lírics.

Miguel Ángel Dionis ha tocat com a solista amb l’Orquestra Simfònica de Tenerife, amb l’Orquestra Clásica de la Laguna i Orquesta de Galicia, amb Víctor Pablo Pérez, Maximí Zumalave, Mark Peters, Paul Opie i Alejandro Posadas.
Des de l’any 2001 fins al 2010 és director musical de la petita flauta màgica de Mozart, una producció del Gran teatre del Liceu amb la qual van realitzar més de 300 representacions per tot el territori espanyol i una gira per Colòmbia.

Activitats relacionades

No s'ha trobat cap resultat.
Hélène de Montgeroul
Mentida podrida