Inscripcions i normativa

HORARIS I PREUS

 

• Petits/es artistes A de 4 a 6 anys
Dilluns, 17.30-18.30 h
26.40 € al mes

• Petits/es artistes B de 6 a 9 anys (1er, 2n i 3er)
Dijous, 17:30-18:30 h
26.40 € al mes

• Teloners/es de 9 a 12 anys (4rt, 5è i 6è)
Dimarts, 17.15-18.50 h
40,15 € al mes

• Debutants A de 12 a 14 anys 1r 2n i 3r eso 
Dimecres, 17.30 - 19.30 h
53,50 € al mes

• Debutants B de 14 a 17 anys 4t ESO i Batxillerat Novetat!
Dijous, 17.30 - 19.30 h
53,50 € al mes

Inici del curs: setmana del 30 de setembre

Reunió informativa: 16 de setembre a les 19.30h

Inscripcions: a partir del 2 de setembre

Inscripcions obertes fins exhaurir places

SORTIDES A TEATRES DE LA CIUTAT

Els grups de petits/es artistes tindran la possibilitat de veure dos espectacles de teatre i dansa a l'Espai Escènic Tísner ( en el mateix centre).
Els grups de teloners/es i debutants realitzaran dues sortides a teatres de la ciutat de gènere teatral i dansa.

FEU CLIC! PER VEURE LES SORTIDES

Aquestes sortides estan incloses dins de la quota mensual


També s'ofereixen als grups de Teloners/es i Debutants càpsules formatives com una manera d’entrar en contacte amb altres llenguatges artístics, com: CANT/ TITELLES/ OBJECTES/MÀSCARA/DRAMATÚRGIA/DIRECCIÓ.

NORMATIVA

CALENDARI
El curs escolar és d’octubre a juny i l’alumne/a, en inscriure-s’hi, té el compromís de cursar-lo complet. Les classes que coincideixen en dia festiu, no es recuperen. Només són recuperables les classes anul•lades per causa del professor o del propi Centre. L’escola no celebra cap dels anomenats “ponts” festius, llevat de comptades ocasions.

INSCRIPCIONS/PREINSCRIPCIONS
Per a poder cursar els estudis de l’Escola Petit Tísner cal fer una inscripció durant el mes de setembre. Per a continuar cursant els estudis a l’Escola en propers cursos l’alumnat haurà de fer efectiva la preinscripció que tindrà lloc a principis de setembre. Malgrat tot, les classes on no hi hagi el nombre d’alumnes suficient, no s’impartiran per baixa rendibilitat.
Un cop que s’obrin les inscripcions per a la resta d’usuaris, el centre té dret a disposar de les places que no s’hagin ocupat. No s’acceptaran noves inscripcions a partir del segon quadrimestre (febrer).
La normativa d’inscripcions serà la mateixa que s’aplica a la resta de cursos i tallers del centre cívic.

PAGAMENT
Els pagaments s’hauran de fer efectius, mitjançant domiciliació bancària, entre els dies 1 i 5 de cada mes. El cost dels cursos estan calculats en funció del nombre d’hores acadèmiques totals, fraccionats en 9 pagaments d’octubre a juny.
En el cas de rebuts girats per impagament, la despesa de la gestió anirà a càrrec de l’usuari.

BAIXA
En el cas de baixa, cal que es notifiqui al centre per escrit. Per tal que tingui validesa, s’haurà de tramitar amb antelació, abans del dia 20 de cada mes previ a ser efectives. Sota cap concepte, s’efectuaran canvis després d’aquesta data.
L’Escola Petit Tísner admet dos tipus de baixes: la baixa temporal, per causes molt justificades: malaltia, lesions, hospitalitzacions… on l’alumne conservarà els privilegis de plaça per poder-se reincorporar. En canvi, si l’estudiant es dóna de baixa de forma definitiva abans de completar la totalitat del curs, perd l’opció de plaça.

L’Escola es reserva el dret d’admissió.