Inscripcions i normativa

 

HORARIS I PREUS

Petits artistes A 4 i 5 anys
Dilluns, 17.30-18.30 h
26.25 € al mes

Petits artistes B 5 i 6 anys
Dilluns, 17.30-18.30 h
26,25 € al mes

Petits artistes C de 6 a 9 anys (1er, 2n i 3er)
Dijous, 17:30-18:30 h
26.25 € al mes

Teloners de 9 a 12 anys (4rt, 5è i 6è)
Dimarts, 17.30-19 h
39,90 € al mes

Debutants de 12 a 17 anys
Dimecres, 17.30 - 19.30 h
53,20 € al mes

INSCRIPCIONS

Inscripcions OBERTES durant tot el curs

Inici de les classes: dilluns 9 de gener

Inici i finalització de les classes:
del 3 d'octubre del 2016 al 22 de juny del 2017

SORTIDES A TEATRES DE LA CIUTAT

Els grups de petits artistes tindran la possibilitat de veure dos espectacles de teatre i dansa a l'Espai Escènic Tísner ( en el mateix centre).
Els grups de teloners i debutants realitzaran dues sortides a teatres de la ciutat de gènere teatral i dansa.

Aquestes sortides estan incloses dins de la quota mensual

 
 

SORTIDES 2016/ 2017

  Els alumnes de l'escola ja tenen les seves visites programades, el grup teloners i debutants sortiran al Teatre Lliure i els més petits a l'Espai Escènic Tísner (en el mateix centre).
  Les sortides als teatres estan pensades per a apropar les arts escèniques als nostres alumnes, per aquest motiu estan incloses dins la quota mensual, amb l'objectiu d'ampliar la seva experiència i posar-los en contacte amb el món del teatre i la dansa, les sortides queden de la següent manera:
 • 4 de febrer a les 19 h el grup de debutants visita el teatre Lliure de Montjuïc
  Espectacle: RAGAZZO
  Autoria i direcció LALI ÁLVAREZ GARRIGA cia. TEATRE TOT TERRENY.
  Ha estat Premi de la Crítica 2015 al Millor Espectacle per a Joves i a l'Actor Revelació, i Premi Serra d'Or a l'Espectacle Teatral del 2015
  - Més informació de l'espectacle: feu clic
 • 11 de febrer a les 11.30 h el grup de teloners vista al Teatre Lliure de Montjuïc
  Espectcacle: MOBY DICK, UN VIATGE PEL TEATRE
  Dramatúrgia MARC ARTIGAU direcció JUAN CARLOS MARTEL BAYOD
  Imatges i espai escènic FREDERIC AMAT cia. LA KOMPANYIA LLIURE
  - Més informació de l'espectacle: feu clic
 • 11 de febrer a les 17 h , els grups de petits artistes A, B, C tindran la possibilitat de veure a les "Supertietes" a l'Espai Escènic Tísner, en el mateix centre.
  Espectacle: LES SUPERTIETES (a partir de Contes infantils contra tot pronòstic d'Empar Moliner). Premi del públic a millor espectacle de la mostra d'Igualada 2016
  - Més informació de l'espectacle: feu clic
 •  
   

  NORMATIVA

  CALENDARI
  El curs escolar és d’octubre a juny i l’alumne/a, en inscriure-s’hi, té el compromís de cursar-lo complet. Les classes que coincideixen en dia festiu, no es recuperen. Només són recuperables les classes anul•lades per causa del professor o del propi Centre. L’escola no celebra cap dels anomenats “ponts” festius, llevat de comptades ocasions.

  INSCRIPCIONS/PREINSCRIPCIONS
  Per a poder cursar els estudis de l’Escola Petit Tísner cal fer una inscripció durant el mes de setembre. Per a continuar cursant els estudis a l’Escola en propers cursos l’alumnat haurà de fer efectiva la preinscripció que tindrà lloc a principis de setembre. Malgrat tot, les classes on no hi hagi el nombre d’alumnes suficient, no s’impartiran per baixa rendibilitat.
  Un cop que s’obrin les inscripcions per a la resta d’usuaris, el centre té dret a disposar de les places que no s’hagin ocupat. No s’acceptaran noves inscripcions a partir del segon quadrimestre (febrer).
  La normativa d’inscripcions serà la mateixa que s’aplica a la resta de cursos i tallers del centre cívic.

  PAGAMENT
  Els pagaments s’hauran de fer efectius, mitjançant domiciliació bancària, entre els dies 1 i 5 de cada mes. El cost dels cursos estan calculats en funció del nombre d’hores acadèmiques totals, fraccionats en 9 pagaments d’octubre a juny.
  En el cas de rebuts girats per impagament, la despesa de la gestió anirà a càrrec de l’usuari.

  BAIXA
  En el cas de baixa, cal que es notifiqui al centre per escrit. Per tal que tingui validesa, s’haurà de tramitar amb antelació, abans del dia 20 de cada mes previ a ser efectives. Sota cap concepte, s’efectuaran canvis després d’aquesta data.
  L’Escola Petit Tísner admet dos tipus de baixes: la baixa temporal, per causes molt justificades: malaltia, lesions, hospitalitzacions… on l’alumne conservarà els privilegis de plaça per poder-se reincorporar. En canvi, si l’estudiant es dóna de baixa de forma definitiva abans de completar la totalitat del curs, perd l’opció de plaça.

  L’Escola es reserva el dret d’admissió.