EL LONG FORM D’IMPRO BARCELONA 02/ 06

Divendres 2 de juny a les 22h
EL LONG FORM D’IMPRO BARCELONA
Cia. Impro Barcelona
Improvisació/ Comèdia

 El Long Form d’Impro Barcelona és una peça pionera en el currículum de la companyia. La improvisació de llarga durada (Long Form) és un model d’improvisació poc treballat i pràcticament desconegut en els nostres escenaris. És una peça d’improvisació que neix i es crea a partir dels suggeriments del públic i desapareix per sempre quan cau el teló. Com sempre el públic té un paper fonamental, decidint i proposant contínuament part del guió de l’obra que veurà. L’altre paper important el jugarà l’improvisador. Una actriu o actor que sense text, sense escenografia i sense vestuari, tan sols a través del gest, la veu i l’emoció, es convertirà en dramaturg, director i intèrpret de què passa a escena. Les possibilitats que es donen a cada representació són infinites i imprevisibles i fan que cada funció sigui irrepetible. Fa anys que la feina d’Impro Barcelona s’ha donat a conèixer en els escenaris del nostre país i que s’ha situat com a referent entre les companyies de teatre del sector.

Trajectoria de companyia: Impro Barcelona som una companyia creada el 2014 per 13 experimentats improvisadors que formàvem part de Planeta Impro des dels seus inicis. Hem treballat junts de forma ininterrompuda més de deu anys i hem crescut com a equip amb espectacles d’èxit com Impro Show i Zzapping, tots representats al Teatreneu. Som una companyia d’actors professionals especialitzats en la tècnica de la improvisació, l’humor i la comèdia.


Fitxa tècnica i artística:
Improvisadors:   Mónica Ballesteros, Beatriu Castelló, Sam Gutiérrez, Alejandra Jiménez-Cascón, Franco Maestrini, Judit Martín, Jose Pérez-Ocaña, Mireia Scatti, Miquel Simó i Jordi Soriano
Creació i Direcció: Impro Barcelona

Més informació de la Comapnyia: 
www.improbarcelona.com

RGB básico