EL SUEÑO DE LOS JUSTOS
Teatre Físic i Gestual

Successos efímers

DESCRIPCIÓ DE LA PEÇA
“El sueño de los justos” és una expressió amb múltiples significats que pot fer referència al plaer de dormir, l’acte d’alliberar-se del món real, on s’apaga tota lògica i podem construir un realisme màgic.
Els artistes donen importància al món oníric dels somnis on l’inconscient és el protagonista. El seu treball es basa en els estudis fisiològics que recullen paràmetres com: la freqüència cardíaca, el ritme respiratori i la conducta corporal, que s’han realitzen de les fases dels somnis i no en la interpretació d’aquests.

TRAJECTÒRIA DE LA COMPANYIA
“Successos efímers” És un duo que es forma després d’una llarga convivència dintre d’un col·lectiu d’art a Barcelona on vam descobrir l’afinitat per el teatre i vam tenir la oportunitat de crear i desenvolupar projectes junts. La companyia la forma la Lydia Zapatero i en Juan Carlos Carrillo.

El cos és el nostre principal vehicle comunicatiu, la eina artística amb la que més còmodes ens sentim, utilitzant la tècnica del Mim Corporal Dramàtic i la dansa, plantegem un tipus de teatre on primi la imatge sobre la paraula.

Utilitzem el cos com a principal vehicle comunicatiu. Mitjançant la tècnica del Mim Corporal Dramàtic i la dansa plantegem un tipus de teatre on la imatge prima sobre la paraula.

 

 

Ens interessa l’acció – reacció, el risc que produeix allò inesperat, la sorpresa, l’alteració de la monotonia i l’exploració de llocs no convencionals.

 

Articles relacionats

CITIZENSHIP
UP! ESPECTACLES