JUST A TEMPS
Teatre Musical
Livelai

DESCRIPCIÓ DE LA PEÇA

Aquest musical és una història original però està inspirada en l’obra del compositor americà Jule Styne autor de musicals tan populars com: Gentlemen “Prefer Blondes” o “Peter Pan.” El protagonista de l’obra és Michael Matthew, un compositor de teatre musical que busca una oportunitat. La seva germana Terry aspira a triomfar com a actriu. Tots dos coneixen el poderós productor Frank Goldstein i la seva dona Mary, i entre els quatre s’estableix una amistat que els permetrà triomfar professionalment però també els complicarà la vida personal.

TRAJECTÒRIA DE LA COMPANYIA

 Formada a partir d’un grup d’alumnes d’un taller de Teatre Musical del Centre Cívic Cotxeres Borrell, han presentat fins ara dues obres escrites per Carles Masip, el director de la Companyia: ¡Fiesta!, un musical inspirat en les cançons de Raffaella Carrà (2012), i “Vogue, el Musical”, inspirat en cançons de Madonna (2014).
En aquest moment hem volgut canviar de registre, passant a un espectacle de petit format però amb música en directe. Per aquest projecte inspirat en les cançons del compositor amiericà Jule Styne (1905-1994) hem incorporat a dos actors-cantants amb qui Carles Masip i Miguel Martínez havien treballat com a guionista i actor respectivament al Musical “Dolce Vita” (2014) del Teatre del Cercle de Gràcia, Marta Morral i Francesc Gòngora, i una altra actriu-cantant del Cercle, Clara Amat. Finalment s’ha unit com a pianista Alberto Recoder, músic i compositor que amb la seva companyia Inquietuds Teatrals han composat i interpretat els musicals ¿Con qué cara vas a decirme luego que me quieres? (Teatre LLantiol, 2006), ¡Dejadme cantar! (Teatreneu, 2008) i Silencis (Teatre LLantiol, 2009)

“Amb tu jo

ara sé cap a on m’adreço

Ni dubtes ni pors,

ja sé el camí

Arribes just a temps,

et trobo just a temps

i ara tot em va bé

és el destí”

 

Articles relacionats

UP! ESPECTACLES
Sala de reunions