Proposta guanyadora!

EDRA, és una proposta al voltant de lafigura del solista del jazz modern i la dansa que re-codifica els codis flamencs i d’arrel i de les pautes d’improvisació en un espai diàfan,ortodox i desobedient. Un espai de reflexió entorn dels ritus i l’estudi dels cinc cossos platònics: cada poliedre un cos, una etapa, un despertar.

Un cos solista amb cinc puntals que estableixen el diàleg i les capes que generen l’espai sonor i les qüestions del sentit de pertinença i d’identitat a través de la revisió de les línees gestuals i sonores.

EDRA neix de la necessitat de generar un format híbrid de concert, on el cos que dansa és un instrument sonor i visual i on el ball amb element suposa la transmutació de la imatge folclòrica i la convivència entre gèneres.

Fitxa artística

Direcció artística: Pablo Yupton & Andrea Jiménez Composició i Direcció Musical: Pablo Yupton Coreografía i interpretació de Solo: Andrea Jiménez Autoria text: Pablo Yupton Músics:Guitarra Elèctrica – Pablo Yupton Batería – Iñaki Rodríguez Contrabaix – Álvaro Taborda Saxo Tenor – Nil Mujals
Espai, disseny d’il·luminació i tècnica: Sergi Cerdàn Escenografia i arranjaments de vestuari: Raquel Eme Video i fotografia: Nil Mujals Producció: Ancorae Danza & Nadie al Volante  Records Agraïments:Estudis Nadie al Volante Records La Tacones Sant Cugat RAI – Recursos d’Animació Interculturals Noemi Osorio Dansa Metropolitana

Articles relacionats

20 anys de Cotxeres Borrell , les imatges que no has vist
OLGA (Saints Behave Badly)