Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

SUTURA és un espai laboratori d’investigació escènica que treballa amb adolescents per aconseguir tres objectius transversals: crear peces artístiques de qualitat, promoure la formació de companyies emergents i acompanyar el creixement socioemocional de les persones que comparteixen el procés creatiu.

Les persones adolescents són coprotagonistes en aquest espai creatiu, on a través de la investigació i l’experimentació s’aprofundeix en la tècnica de les diferents disciplines escèniques a partir de les temàtiques que volen tractar. SUTURA compta amb un equip tècnic artístic (que varia en la direcció de les diferents peces escèniques) i una facilitadora de grups i en gestió emocional: qui acompanyen a les persones adolescents, generant un espai horitzontal i lliure de violències, on poder treballar a través del cos des d’una perspectiva transfeminista, investigar des del respecte i experimentar l’aprenentatge des de la confiança.


Facilitadora: Mireia Alarcón

Equip tècnic artístic: Juliana Guerrero, Kharlos Villanueva, Romeo Romeo

Actors i actrius: Kilian Fernández, Ares Llucià, Nef Blázquez i Gisela Pérez.

Tags:

Articles relacionats

Yo solo quería bailar. Cia Unaiuna
LA MEVA SETMANA EXTRAORDINÀRIA AMB LA TESS 23/04
Menú