Sirius Dance
Dansa/ teatre 
Presenta: CLARO…

DESCRIPCIÓ DE LA PEÇA
Tres persones. Una ex parella i un narrador familiar. L’home i la dona han de trobar-se suposadament per última vegada per retornar les pertinences de cadascuna d’elles. Un principi que serà impactant i inesperat per a, a partir d’aquí, desenvolupar aquesta peça de 45-50 minuts, en què ens trobarem amb constants salts en el temps.

TRAJECTÒRIA DE LA COMPANYIA
Sirius Dance és una companyia de dansa contemporània independent, que es va crear formalment el 2010 sota la direcció de Pilar Dukes Torras, la direcció artística de Nicolaas Marckmann i amb la producció de Marta Caldentey Tur. Els tres s’han envoltat d’un equip entusiasta amb el qual comparteixen els mateixos principis, objectius i aproximació al món de la cultura i les arts en general. Així mateix, Sirius Dance ha decidit establir la seva residència a Barcelona, sense perdre, per
això, la multiculturalitat dels membres de l’equip, fet que enriqueix d’una manera especial a la Companyia. La filosofia de Sirius Dance és la proactivitat i la seva perspectiva multidisciplinària (dansa, poesia, fotografia, vídeo-art, teatre, instal·lació).

Articles relacionats

Daniele Ridolfi
Cia. Ajúa

Article Destacat