Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

L’Escola Tísner apropa a infants i joves de 4 a 17 anys a les Arts Escèniques.
Espai de descoberta i experimentació on les diverses disciplines esdevenen una eina expressiva i d’enriquiment emocional. Crearem itineraris formatius que s’alternaran durant tot el curs.

Petita Escola, grans artistes

L’Escola Tísner apropa a infants i joves de 4 a 17 anys a les arts escèniques. És un espai de descoberta i experimentació on les diverses disciplines esdevenen una eina expressiva i d’enriquiment emocional. Es segueixen itineraris formatius que s’alternaran durant tot el curs. Aquests es treballen i adapten a cada grup d’edat.

L’escola compta amb un coordinador pedagògic i un equip de professores especialitzades en diferents disciplines de les arts escèniques, sobretot teatre i dansa.   

En el cas dels grups de teloners/es i debutants durant el curs s’inclouen càpsules formatives com una manera d’entrar en contacte amb altres llenguatges artístics com cant, titelles, màscara, dramatúrgia, objectes, màscara, direcció, màgia…

A partir del segon trimestre els grups de petits/es A i B tenen la possibilitat d’assistir a dos espectacles de teatre i dansa, a l’Espai Escènic Tísner (teatre del mateix centre). En el cas de teloners/es i debutants els espectacles poden tenir lloc a altres teatres de la ciutat.

Les càpsules formatives estan dins de l’horari de les classes, les sortides no i són voluntàries. Aquestes activitats complementàries estan incloses a la quota mensual.

El curs escolar és d’octubre a juny i l’alumne/a, en inscriure-s’hi, té el compromís de cursar-lo complet. Durant el mes de febrer es fan classes obertes on les famílies poden assistir, també durant el mes de juny tenen lloc les mostres finals, també obertes a les famílies. 

Per a més informació sobre inscripcions i normativa, professorat i línies pedagògiques de l’escola podeu consultar els apartats corresponents del web.

Donada la situació actual, les activitats complementàries (càpsules formatives i sortides) i també classes obertes o mostres finals poden variar el seu format o ser suspeses.

Grups d’edat

Petits/es Artistes

De 4 a 9 anys (P4, P5, 1er, 2on, 3r, 4rt)

Els professionals fomenten a través de la dansa i el teatre el desenvolupament de l’imaginari, les capacitats expressives i la intel·ligència emocional.

Petits/es artistes grup A
De 4 a 6 anys

 Petits/es artistes grup B
De 6 a 9 anys (1er, 2n i 3er)

Teloners/es

De 9 a 12 anys (4rt, 5è i 6è)

Inici de la formació artística. Apareixen per primer cop disciplines i especificitats tècniques que són part de l’entrenament d’un artista tant des de la dansa com des del teatre. Es complementarà la formació amb càpsules formatives impartides per diferents especialistes.

Debutants A i B

Joves de 12 a 17 anys

La formació artística es segueix treballant i desperta interès vocacional. Seguim enriquint la formació amb càpsules específiques, més avançades i transversals. S’entrarà en contacte amb la creativitat artística dirigits per professionals de les arts escèniques.

Debutants A
12 a 14 anys 1r 2n i 3r eso

Debutants B
de 14 a 17 anys 4t ESO i Batxillerat

Menú