L’Escola Tísner apropa a infants i joves de 4 a 17 anys a les Arts Escèniques.
Espai de descoberta i experimentació on les diverses disciplines esdevenen una eina expressiva i d’enriquiment emocional. Crearem itineraris formatius que s’alternaran durant tot el curs.

Petita Escola, grans artistes

L’Escola Tísner apropa a infants i joves de 4 a 17 anys a les arts escèniques. És un espai de descoberta i experimentació on les diverses disciplines esdevenen una eina expressiva i d’enriquiment emocional. Es segueixen itineraris formatius que s’alternaran durant tot el curs. Aquests es treballen i adapten a cada grup d’edat.

L’escola compta amb un coordinador pedagògic i un equip de professores especialitzades en diferents disciplines de les arts escèniques, sobretot teatre i dansa.   

En el cas dels grups de teloners/es i debutants durant el curs s’inclouen càpsules formatives com una manera d’entrar en contacte amb altres llenguatges artístics com cant, titelles, màscara, dramatúrgia, objectes, màscara, direcció, màgia…

A partir del segon trimestre els grups de petits/es A i B tenen la possibilitat d’assistir a dos espectacles de teatre i dansa, a l’Espai Escènic Tísner (teatre del mateix centre). En el cas de teloners/es i debutants els espectacles poden tenir lloc a altres teatres de la ciutat.

Les càpsules formatives estan dins de l’horari de les classes, les sortides no i són voluntàries. Aquestes activitats complementàries estan incloses a la quota mensual.

El curs escolar és d’octubre a juny i l’alumne/a, en inscriure-s’hi, té el compromís de cursar-lo complet. Durant el mes de febrer es fan classes obertes on les famílies poden assistir, també durant el mes de juny tenen lloc les mostres finals, també obertes a les famílies. 

Per a més informació sobre inscripcions i normativa, professorat i línies pedagògiques de l’escola podeu consultar els apartats corresponents del web.

Donada la situació actual, les activitats complementàries (càpsules formatives i sortides) i també classes obertes o mostres finals poden variar el seu format o ser suspeses.

Grups d’edat

Petits/es Artistes

De 4 a 9 anys (P4, P5, 1er, 2on, 3r, 4rt)

Els professionals fomenten a través de la dansa i el teatre el desenvolupament de l’imaginari, les capacitats expressives i la intel·ligència emocional.

Petits/es artistes grup A
De 4 a 6 anys

 Petits/es artistes grup B
De 6 a 9 anys (1er, 2n i 3er)

Teloners/es

De 9 a 12 anys (4rt, 5è i 6è)

Inici de la formació artística. Apareixen per primer cop disciplines i especificitats tècniques que són part de l’entrenament d’un artista tant des de la dansa com des del teatre. Es complementarà la formació amb càpsules formatives impartides per diferents especialistes.

Debutants A i B

Joves de 12 a 17 anys

La formació artística es segueix treballant i desperta interès vocacional. Seguim enriquint la formació amb càpsules específiques, més avançades i transversals. S’entrarà en contacte amb la creativitat artística dirigits per professionals de les arts escèniques.

Debutants A
12 a 14 anys 1r 2n i 3r eso

Debutants B
de 14 a 17 anys 4t ESO i Batxillerat