ZOG, DRACS, HEROÏNES 30/09

Dimecres 30 setembre a les 18h
Zog, dracs, heroïnes
Dir: Daniel Snaddon (2018)
Durada: 57 mins / Edat recomanada: a partir de 4 anys
Pel·lícula que forma part del cicle Barcelona Districte Cultural

Zog és un petit drac que té un somni molt gran: vol ser un drac de profit, aprendre a volar, a raptar princeses i a treure foc per la boca. Però, malgrat que va a l’escola de dracs, malgrat tot el que s’hi esforça, mai se’n surt i sempre queda malparat. Però al seu camí es troba amb una princesa valenta que és qui l’ajudarà a fer-ho realitat. Zog no hauria estat capaç sense l’ajuda d’aquesta petita princesa valenta que vol convertir-se en una gran metgessa, però ella no és l’única dona que dona proves de la seva valentia en aquesta sessió de curtmetratges: també coneixerem una nena que vol ser astronauta malgrat que sàpiga que el camí no serà fàcil, una altra que venç la por amb la força de la seva imaginació o una altra que no té por de res i decideix compartir gàbia amb un orangutan quan va amb la seva mare de visita al zoològic. Totes elles són nenes valentes que es convertiran en dones que ho podran tot i que estaran sempre més que decidides a demostrar-ho.


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid: 

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat. 


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 23 de setembre  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

Les entrades per les activitats es podran reservar ONLINE o telefònicament al 93 324 83 50 a partir d’una setmana abans.
Es podran passar a recollir a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, es repartiran les entrades de reserves que no s’hagin retirat.
En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem avisin amb antelació trucant al mateix telèfon. Seients no numerats. Es prega puntualitat.   

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.