ZIBILIA I EL PODER DE LES RATLLES 23/12

-DATA REPROGRAMADA-

Dimecres 23 de desembre a les 18.00h
Zibila i el poder de les ratlles
Durada: 55 mins / Edat recomanada: a partir de 3 anys
Pel·lícula que forma part del cicle Barcelona Districte Cultural

La Zibila és una zebra adoptada per una família de cavalls. En el seu primer dia d’escola, els seus companys la tracten diferent i se’n riuen d’ella per tenir ratlles, però gràcies a una gran aventura amb el seu amic Carino recuperarà la seva confiança.
Vine a conèixer la Zibila i el poder de les seves ratlles! Una història acompanyada de tres curts per celebrar la diversitat.

Tràiler:

Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid: 

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat. 


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 16 de desembre podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

Les entrades per les activitats es podran reservar ONLINE o telefònicament al 93 324 83 50 a partir d’una setmana abans.
Es podran passar a recollir a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, es repartiran les entrades de reserves que no s’hagin retirat.
En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem avisin amb antelació trucant al mateix telèfon. Seients no numerats. Es prega puntualitat.   

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.