Wolf children 16/09

Dimecres 16 de setembre a les 18.00h
Wolf children
Dir: Director: Mamoru Hosoda. (2012)
Durada: 117 min. / Edat recomanada: a partir de 8 anys
Pel·lícula que forma part del cicle Barcelona Districte Cultural

Enamorar-se d’un home llop? Sí, és possible. A la Hana és el que li passa: quan està a la universitat s’enamora profundament d’un home i, malgrat que després ell li confessa la seva condició d’home llop, són profundament feliços fins que ell mor. Abans que ell se’n vagi, tenen dos nens, el Yuki i l’Ame, que la Hana ha d’aprendre a pujar sola, protegint-los com faria una lloba amb els seus cadells, amagant-los quan creu que el perill s’apropa, però obrint-los els ulls a la bellesa de la natura i als misteris de la vida. I el Yuki i l’Ame es fan grans i descobreixen que, com el seu pare, són humans però també són llops, i han de decidir quina part de la seva naturalesa trien i com volen viure la seva vida. I la Hana ha d’aprendre a acceptar allò que ells decideixin, ha de deixar-los que creixin i seguir creixent ella també com a persona.

Wolf Children, la pel·lícula que signa Mamoru Hosoda (que també és responsable d’altres èxits com The Girl Who Leapt Through Time i Summer Wars) va ser presentada a París el juny del 2012 i un mes després es va estrenar al Japó. Aquell any va guanyar el Premi al Millor Llargmetratge d’Animació al Festival de Sitges. En aquest anime (que és com es denominen les cintes de dibuixos animats que procedeixen del Japó) conviuen la tècnica tradicional d’animació dibuixada a mà i les noves tècniques d’animació per ordinador.


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid: 

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat. 


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 9 de setembre  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

Les entrades per les activitats es podran reservar ONLINE o telefònicament al 93 324 83 50 a partir d’una setmana abans.
Es podran passar a recollir a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, es repartiran les entrades de reserves que no s’hagin retirat.
En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem avisin amb antelació trucant al mateix telèfon. Seients no numerats. Es prega puntualitat.   

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.