UNA, CORDES I VEU 17/09

Dijous 17 de setembre a les 19h 
UNA, CORDES I VEU
Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Artistes: Ana Rossi, veu i percussions/ Lluna Aragón, violí/ Irene Argüello, viola/Maria Juan, viola/ Sandrine Robilliard, cello

Amb la sonoritat del clàssic i l’empaquetatge rítmic del folklore, UNA proposa un repertori de cançons d’arrel tradicional en què la música, la paraula i la interpretació formen un directe compacte i seductor. Argentina, Brasil, Veneçuela, Espanya i composicions pròpies en una homogeneïtat que respira a la diversitat femenina i la sorpresa, donant espai a la frescor i la improvisació.


Us compartim les mesures de prevenció que haureu de seguir per poder assistir a les activitats del centre. Us demanem la vostra col·laboració per lluitar contra la covid: 

Es prega arribar amb antelació per poder fer una entrada esglaonada seguint les indicacions del personal d’acomodació.

♦ Els primers/es a entrar seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades i altres casos especialment sensibles.

Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat, utilitzar mascareta i netejar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar en el centre.

Es recomana portar el resguard de reserva en línia descarregat al mòbil. En el cas de reserves telefòniques i presencials caldrà passar pel punt d’informació per confirmar la vostra arribada / assistència a l’activitat. 


Procediment de reserves:

A partir del  divendres 10 de setembre  podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.