Teatre Barcelona Cultura

Tardor de guardons per les companyies residents de Cotxeres Borrell

Aquests primers mesos de tardor han portat bones notícies al Centre Cívic. Una actriu i dues companyies residents al Cotxeres Borrell han estat guardonades pels seus projectes i trajectòries.
La Ruta 40, companyia resident l’any 2019 i guanyadora del primer premi del Laboratori Tísner de l’edició de 2019, durant la gala de Catalunya Aixeca el Teló que es va celebrar el passat 22 de setembre, va rebre el guardó al Projecte Artístic singular atorgat per l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya. L’Alberto Díaz, membre de la companyia, és el coordinador pedagògic de l’Escola Tísner.

L’altra companyia guardonada és Los Prometidos que actualment és resident al centre i va obtenir el tercer premi del Laboratori Tísner 2019. La companyia d’Ángela Palacios aquest mes d’octubre va rebre dos guardons per la Millor Direcció i Millor Interpretació dels Premis BBVA de Teatre 2020.
Per últim, l’altra resident premiada ha estat la directora i actriu Susanna Barranco qui va rebre el Premi BBVA de Teatre 2020 per l’obra Accions de Resistència que va presentar a l’Espai Escènic Tísner ara fa un any.

Més informació sobre les companyies:
La Ruta 40
Los Prometidos
Susanna Barranco