FESTIVAL TANGENT 2021

Tangent, 5è Festival de les Arts de l’Eixample

El Festival de les Arts de l’Eixample “Tangent” és un espai d’encontre cultural al Districte de l’Eixample. Tangent, concebut com a festival de proximitat, arriba a la seva cinquena edició havent-se consolidat com un festival de referència de la ciutat.

Tangent se celebra els vespres de juliol, principalment en els espais exteriors dels 6 centres cívics de l’Eixample.

El festival té com a objectiu introduir nous llenguatges i noves experiències en els hàbits culturals de la ciutadania amb espectacles i actuacions singulars, innovadores i creatives que posen en valor una escena propera i d’actualitat capaç de generar experiències enriquidores a nivell individual i col·lectiu. Tangent és un aparador per a les companyies i formacions musicals amb una llarga trajectòria, però també un espai d’exhibició per a projectes emergents.

En aquesta edició, i com sempre gràcies als sis centres cívics de l’Eixample, seguim apostant per acostar diferents creacions artístiques a la ciutadania amb la intenció de fer dels barris de l’Eixample un gran escenari amb espectacles actuals gratuïts i que reflecteixen el panorama cultural actual.

*Espectacles gratuïts. Aforament limitat. Cal reservar entrada el divendres de la setmana anterior a l’espectacle en línia o al centre.

Consulta tota la programació aquí.