Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Dia Internacional de la Dansa

Avui 29 d’abril es celebra el Dia Internacional de la Dansa i des de Cotxeres volem que passis un bon dia. Aquí et deixem el manifest del dia d’avui que aquest any ve de la mà del coreògraf Gregory Vuyani Maqoma i et proposem diferents opcions per ballar perquè trïis una o si ho prefereixes les trïis totes.

Dance Lifestyle LauraC 

Al canal de YouTube de la nostra prolífica tallerista de dansa Laura Calveras pots trobar vídeos de Dansa Jazz, de ballet i exercicis per tonificar el cos.

Vidaenmovimento Erica Borzese

Al canal de YouTube de la tallerista de dansa terapèutica Erica Borzese podem trobar una pràctica guiada de consciència corporal que ens ajudarà a connectar amb el nostre cos. 

Trinidad Colomar Danza 

La Trinidad Colomar és la nostra tallerista de flamenc àrab i flamenc contemporani a peu descalç (tècnica creada per ella mateixa). Al seu canal de YouTube té penjats exercicis de flamenc i tècnica oriental i escalfaments. 

Susana Rodríguez Sánchez

La Susana Rodríguez Sánchez és ballerina de dansa contemporània. A través dels seus vídeos podràs treballar l’eix, la coordinació, la musicalitat i en general altres exercicis per reforçar la base tècnica.

Luana Salvado

Compartim aquest vídeo energètic de la psicòloga sanitària especialitzada en sexualitat, consciència corporal i dansa Luana Salvado.  

Articles relacionats

Costures i creativitat tèxtil des de casa
Inspiracions per Sant Jordi
Menú