El centre s’adaptarà a les mesures de prevenció i seguretat que en cada moment s’estableixin.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat perquè es pugui realitzar en format virtual i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

A continuació, us donem les indicacions necessàries  que s’han de tenir en compte per poder fer les activitats amb la màxima seguretat durant els dies que vingueu al centre per realitzar els tallers presencials.

 1. En cas de presentar alguna simptomatologia relacionada amb la Covid-19, si esteu en quarantena, heu tingut contacte amb alguna persona que hagi donat positiu en Covid-19 o esteu pendents d’una prova diagnòstica, si us plau, no us desplaceu al centre.
 2. L’hora d’arribada al centre haurà de ser 5 minuts abans de l’inici del taller, no abans.
 3. És imprescindible l’ús de mascareta en tots els espais del centre en tot moment, inclús a l’aula mentre s’està realitzant l’activitat.
 4. Cal respectar en tot moment, dins i fora de l’aula, la distància de seguretat marcada per les autoritats sanitàries 
 5. Un cop al centre us haureu de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic amb els dispensadors que trobareu a l’entrada.
 6. Previ a l’activitat, rebreu un mail on disposareu de tota la informació necessària sobre el vostre taller, per tant, no us caldrà passar per informació. Dirigiu-vos directament a l’aula assignada.
 7. Heu de seguir les fletxes de sentit únic per accedir a l’aula.
 8. Recomanem fer servir l’ascensor només en cas de mobilitat reduïda. El podrà fer servir només una sola persona per trajecte.
 9. Quan acabeu la sessió, us demanem que sortiu del centre al més aviat possible  per evitar aglomeracions i que sortiu seguint els itineraris indicats.
 10. En el cas de tallers d’activitat física que requereixin  màrfega o matalasset cal portar-ho de casa i tornar-se’l a endur en acabar la sessió. 
 11. No es pot accedir a la sala d’activitat física amb sabates de carrer, hi ha un espai reservat a l’aula per deixar-les.
 12. En cas de necessitar material pel taller, cada persona ha de portar el seu. No es pot compartir cap mena de material.
 13. En cas que el o la professora us vulguin fer arribar algun text o dossier, se us enviarà per mail des del centre i vosaltres l’haureu de portar imprès de casa.

Us agraïm molt la vostra col·laboració i la vostra comprensió, ja que, per poder fer les activitats amb totes les garanties, hem de prendre totes les mesures.

Us esperem!

Menú