The Black Barbies 25/7 – SUSPÈS!

A CAUSA D’UNA AVARIA TÈCNICA HEM SUSPÈS EL CONCERT!

Música negra i pop
Dilluns 25 de juliol a les 20h

Una de les propostes més originals i innovadores del panorama musical actual. Aquest quartet de Barcelona aglutina a músics de diverses procedències, tant estilístiques com geogràfiques (Espanya, Itàlia, Àfrica), motiu pel qual, des de la primera nota creen una fantàstica barreja explosiva de sons i sabors extraordinària. Des del seu llançament del seu àlbum “Out of Range” no han parat de recórrer amb la seva música els principals festivals de jazz i música negra.

Amb la poderosa veu de Xiluva Tomás al davant amb el seu violí, la direcció musical del guitarrista Oriol Riart ,José López al contrabaix i Guillem Arnedo a la bateria.

Sempre amb un so fresc, sensual i que enganxa, combinen temes propis i hits versionats de tots els temps. Al ritme de jazz, swing, soul i funk, la seva música és un viatge pels diferents estils de la música negra i el pop que convida a moure el cos, a cantar i a gaudir d’un espectacle sense igual.

Amb una estètica vintage molt cuidada i una posada en escena impecable, submergeixen al públic en una entusiàstica atmosfera de sorpresa, alegria i complicitat. Quelcom més que un concert.

THE BLACK BARBIES és igual a un show dinàmic i molt de ritme, una festa des del principi fins al final.

Xiluva Tomás: veu i violí, Oriol Riart: guitarra, José López: contrabaix, Guillem Arnedo: bateria

 

Tags: ,

Articles relacionats

Lázaro 2/12
Renovacions Tallers de Tardor el 18 de juliol

Com reservar les entrades?

IMPORTANT: Tots els espectacles es poden reservar EL DIVENDRES ANTERIOR de l’espectacle, menys SPIRALIS, que no fa falta reserva.

Pots reservar la teva entrada des d’aquí