Dimecres  13 de desembre a les 19h
Soprano: Laia Cladellas  Piano: Montse Pujol     

Entrades disponibles a partir del 6 de desembre

Cada època de la música té les seves pròpies característiques i els seus propis estils, i les àries són un reflex d’aquesta evolució En aquesta ocasió el duet format per la soprano Laia Cladellas i la pianista Montse Pujol ens interpretaran algunes de les àries més destacades i emocionants de la història de l’òpera. El concert joies de l’òpera s’iniciarà interpretant una ària antiga del segle XVII del període barroc, època d’innovació i experimentació musical.

L’ària reflecteix de forma alegre i vital el paisatge característic del riu Ganges. A continuació es presentaran moments clàssics de la història musical, interpretant una ària d’un dels compositors més característics d’aquest moment històric, W. A. Mozart. “Porgy, amor” plasmarà l’estil equilibrat i refinat propi del període clàssic. Seguidament, ens endinsarem en l’època romàntica de la història, d’un moment d’esplendor del gènere operístic.

El lirisme va agafar protagonisme donant lloc a personatges tan cèlebres com “Marguerite” de Faust. Paral·lelament, el verisme es va fer present i palès en òperes tan emblemàtiques i conegudes com “La bohème” o amb d’altres que, malgrat que els noms de les protagonistes han quedat en un pla més discret, les àries de les heroïnes femenines de les quals, són d’una bellesa extrema com la commovedora “Ebben ne andrò lontanta” de la “La Wally”, de Catalani.

Articles relacionats

Gnoma 1/12
Batec 15/12

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Telefònicament al 93 324 83 50

  • Es podrà confirmar l’arribada/assistència a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, en el cas de les reserves que no s’hagin confirmat, s’oferiran a les persones inscrites a la llista d’espera.
  • En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem que avisin amb antelació trucant al mateix telèfon.
  • Seients no numerats.
  • Es prega puntualitat.
  • No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.