Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Dijous 20 de gener a les 19 h

Jazz i musicals de  Broadway. 70  minuts
Amb motiu de la Festa Major de Sant Antoni

Pots adquirir les teves entrades a partir del 13 de gener

Voces Veladas és un espectacle que tracta de donar visibilitat, dins del món de la música, a algunes dones actualment oblidades. El seu treball gira entorn d’aquestes sis artistes: Betty Comden i Carolyn Leigh (lletristes d’estàndards del jazz i musicals de Broadway), Blossom Dearie (intèrpret, pianista i compositora), Ann Richards, Chris Connor i June Christy (cantants). Totes elles van demostrar un gran talent i una gran capacitat creadora. El seu projecte pretén mostrar la inestimable qualitat dels seus treballs.

El  projecte representa un homenatge a aquelles dones que van desafiar a la societat, posant de manifest el seu potencial artístic. Totes elles van lluitar, amb convicció i intrepidesa, per a trobar el seu lloc en un món dominat per la presència masculina. Aquestes pioneres, juntament amb moltes altres, han contribuït al fet que les dones puguin desenvolupar la nostra labor en l’àmbit musical. No obstant això, cal constatar, que el pas dels anys les ha esborrat injustament de la nostra història. Voces Veladas, pretén donar-los visibilitat i mostrar la inestimable qualitat dels seus treballs.

Veu i direcció artística: María Esteban Guitarra: Rai Paz Contrabaix: Eric Kopetz Batería: Santi Colomer  Saxo:  Edu Cabello Fotografia:Albert Mateu

Tags: ,

Articles relacionats

Agenda cultural de Sant Antoni
Mos-Kids 22/1

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Menú