Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Dijous  24 de febrer del 2022 a les 19 h
Cançó d’autora. 70  minuts.

Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural
Pots adquirir les entrades a partir del 17 de febrer

Valeria Castro , jove natural de la Palma, és una de les promeses femenines que descobrim el 2020. Donant-se a conèixer en xarxes socials amb un perfil autogestionat de versions en acústic, a poc a poc va anar creixent i deixant veure el seu talent com a cantautora. Warner Music Spain va llançar un projecte en homenatge a les cançons que van marcar els 90 i 2000 a Espanya. 

Després del càlid acolliment de les versions, on algunes cançons aconseguiran els  quatre milions de reproduccions en spotify,  agafa embranzida i amb el  llançament de temes propis, veurà la llum el seu primer EP de presentació.

Amb una sensibilitat única, una estètica cuidada i amb una petita picada d’ullet al folklore , l’artista va presentar a finals del 2020 “ai, amor”. El tema, obre a la reflexió sobre la incomprensió de l’inhumà, va ser el seu primer pas com a compositora per a consolidar-se amb el seu segon llançament “La corriente”. La corriente, parla sobre la por allò que no coneixem, a no saber qui està amb tu i qui no, a no saber encaixar en un engranatge molt gran”. 

Els dos temes que han vist la llum del seu primer treball original i la seva bona rebuda han aconseguit que Valeria acompanyi amb la seva música a més de 280.000 oients mensuals en plataformes digitals.

Veu  i guitarra: Valeria Castro

Tags:

Articles relacionats

Tradere – 18/2
La volta al món en 80 ties – 4/3

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Menú