Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Quan parles fas màgia (ESPAI OFF) – 17 al 31/1

Del 17 al 31  de gener del 2022

La Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura ha creat l’exposició “Quan parles fas màgia. Voluntariat per la llengua” conjuntament amb una campanya de difusió del programa per projectar-lo institucionalment, captar nous voluntaris i aprenents i destacar-ne el valor per promoure l’ús del català a partir de la metàfora de la màgia. “Quan parles fas màgia” focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Els plafons de l’exposició presenten diversos aspectes del programa: “La màgia del voluntariat” ens presenta el programa, tant des del punt de vista de la pràctica del català com de la descoberta d’altres persones: un projecte en què tothom guanya. “La màgia de la llengua” mostra la capacitat que té per transformar lingüísticament els seus participants i destaca el vessant cohesionador i més social del programa. “Parelles encantades” exposa els requisits que calen per formar part d’una parella i en presenta les dues modalitats: la virtual i la presencial. “No tot és per art de màgia” mostra les dimensions organitzatives del programa i la xarxa de professionals i recursos que en garanteixen la qualitat. “Complicitats màgiques” presenta el suport al programa mitjançant la col·laboració d’establiments i entitats i l’organització d’activitats socioculturals. Finalment, “Apunta’t a la fórmula màgica” és una invitació a formar part del programa, a més de presentar-ne les xifres.

 

Articles relacionats

Programació cultural al carril de sortida
Soledad urbana – 1 al 28/2

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Menú