CIA. PETIT BONHOM
Dijous 5 d’octubre a les 18h
Titelles. A partir de 3 anys. 50  minuts. 

Espectacle amb mesures d’accessibilitat (audiodescripció, llengua de signes i subtitulació )

Entrades disponibles a partir del 28 de setembre

​Un temporer rodamón acompanyat de la seva guitarra arriba a una cruïlla de camins. Sense saber quin camí agafar, decideix fer una aturada que aprofita per explicar-nos el conte d’uns ratolins que els ha arribat l’hora de marxar de casa i trobar un nou lloc on viure. El més petit d’ells, protagonista d’aquesta història, aviat descobrirà que la vida fora del cau familiar és plena de perills i dificultats. 

El pes del text recau en el personatge del narrador deixant que els ratolins es comuniquin en un llenguatge onomatopeic que reforça les intencions. Cançons originals i banda sonora interpretada en directe amb guitarra vesteixen l’espectacle d’una sonoritat neta, sense artificis ni estridències. Melodies i ritmes que beuen del folklore i el blues amb l’estil propi del cantant. La música deixa de ser acompanyament per a ser protagonista

Articles relacionats

Dones del Belcanto 4/10
Per l’amor a l’art 6/10

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Telefònicament al 93 324 83 50

  • Es podrà confirmar l’arribada/assistència a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, en el cas de les reserves que no s’hagin confirmat, s’oferiran a les persones inscrites a la llista d’espera.
  • En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem que avisin amb antelació trucant al mateix telèfon.
  • Seients no numerats.
  • Es prega puntualitat.
  • No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.