Dijous 30 de març a  les 19h
Cantautor

Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural
Localitats disponibles a partir del 23 de març

Henrio és el projecte independent de l’igualadí Enric Verdaguer, teclista del grup Pantaleó que, en aquest vessant més intimista i com a cantautor, evoca paisatges sonors d’aires folk, molt vinculats a la nostàlgia i la sensibilitat amb lletres introspectives i poètiques. El 2022, i després de publicar tres singles, ha enregistrat i autoproduït ‘Help Me Understand’, el seu primer EP amb cançons que parlen de la maduresa, el pas del temps i els mites de l’amor romàntic. Al Barcelona Districte Cultural presenta aquestes cançons i, molt probablement, els temes que formaran part del seu primer àlbum que està previst que surti a la llum al llarg d’aquest any 2023.

Establert a cavall entre la seva Igualada natal i Liverpool, on va estudiar composició i producció musical a la LIPA, la universitat fundada per Paul McCartney, Enric Verdaguer ha publicat tres singles autoeditats sota el nom d’Henrio, el seu projecte artístic personal: ‘Together’, ‘Moonglow (I could love you)’(2020) i ‘Who Am I?’(2021) i l’EP ‘Help me Understand’ presentat al Festival Vida en format acústic.

A banda d’Henrio, Verdaguer ha format part de la banda de Clara Peya com a cantant del seu disc ‘Perifèria’, i com a teclista del grup Pantaleó.

Articles relacionats

MOZART,Lieder, àries i una sonata 19/4
Lumière 28/4

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Telefònicament al 93 324 83 50

  • Es podrà confirmar l’arribada/assistència a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, en el cas de les reserves que no s’hagin confirmat, s’oferiran a les persones inscrites a la llista d’espera.
  • En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem que avisin amb antelació trucant al mateix telèfon.
  • Seients no numerats.
  • Es prega puntualitat.
  • No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.