Eva Garcia Montiel 
Del 14 de setembre al 14 d’octubre. 

Inauguració dijous 14 de setembre a les 19h
Tècnica mixta sobre tela

Llicenciada en Ciències de la Comunicació, Eva García Montiel dóna les seves primeres passes en el món de l’art l’any 2018 acompanyant amb il·lustracions les entrades setmanals del seu bloc ‘Apuntes del natural Blog‘.

Al 2022, un cop torna a Barcelona després de viure gairebé dos anys a Islàndia, decideix dedicar-se completament a la pintura abstracta perquè descobreix que s’alinea amb com vol viure, això és, segons li vagi indicant el seu cor.

Creu que l’exercici de viure així, de pintar així, ens permet conèixer-nos millor perquè contínuament ens porta a estar en contacte amb els nostres desitjos, així com, conseqüentment, amb les pors que els frenen.

Viure i pintar així implica escollir-se i apostar per un camí propi.

Activitat complementària de l’exposició

XERRADA: Els camins del cor
Dimecres 20 de setembre a les 19h
A càrrec de l’artista

“La vida resulta més amable i fascinant si es viu fent cas al cor.”
A la xerrada que ofereix l’artista explica  el procés de creació dels quadres de la seva exposició, la màgia que es pot experimentar si un segueix allò que el seu cor (o ànima, o intuïció…) va dictant.

Seguint aquesta brúixola, la sensació és que les decisions preses, independentment dels resultats, són sempre les correctes perquè qualsevol acció proporciona informació, genera emocions i, per tant, ens fa intuir, sentir, saber quin és el pas següent a fer.

Fer l’exercici de viure així ens permet conèixer-nos millor perquè contínuament ens porta a estar en contacte amb els nostres desitjos, així com, per descomptat, amb les pors que els frenen. Viure així implica escollir-se i apostar per un camí propi.

Articles relacionats

Bravo 21/12
Mario Pedrosa Salguero

Duració de l'Exposició

Del: 14/09/2023
Al: 14/10/2023