Col·lectiu #H20
Divendres 27 d’octubre a les 19h
Dansa/teatre. 45 minuts. A partir de 18 anys
Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Entrades disponibles a partir del 20 d’octubre

Espectacle de dansa teatre i de crítica social, sobre els diferents tipus d’assetjament psicològic en les arts escèniques: abús de poder, manipulació… És una peça que busca reflexionar sobre el que significa exposar-se al món del càsting.

Està inspirada en històries verídiques de testimonis que es van relacionant al llarg de la posada en escena a través de tres personatges.

Dos aspirants disposats a donar-ho tot i un director exigent i narcisista que farà els possibles per complicar aquesta situació. Fins a quin punt estan disposats els personatges a deixar de banda els seus valors?. Som capaços de trair la nostra autenticitat com a artistes?. Faking Audition va més enllà del que a primera vista pot semblar una audició, desvirtuant la realitat de la situació, on la veritat i la mentida perden el sentit. Qui serà l’afortunat que s’endurà l’única plaça vacant en el projecte?. A vegades els personatges accepten i legitimen la violència, es creuen que mereixen aquesta situació amb el perill d’esdevenir invisible i normalitzada.

Direcció i dramatúrgia: Helena Canas i Omar Puga Creació i interpretació: Helena Canas, Omar Puga i Olga Lladó Ull extern: Neus Suñé Promotor cultural:Bernabé Rubio-Rotativa performing Arts  

Articles relacionats

Oink Oink 20/10
Vainilla 3/11

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Telefònicament al 93 324 83 50

  • Es podrà confirmar l’arribada/assistència a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, en el cas de les reserves que no s’hagin confirmat, s’oferiran a les persones inscrites a la llista d’espera.
  • En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem que avisin amb antelació trucant al mateix telèfon.
  • Seients no numerats.
  • Es prega puntualitat.
  • No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.