Cia. Aflel Teatre
Divendres 15  de desembre a les 19h
Teatre. 65 minuts. A partir de 12 anys
Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Entrades disponibles a partir del 8 de desembre

L’equilibri entre il·lusió i frustració sempre ha estat massa fràgil. Especialment, si parlem de dones ( i no una, ni dues, ni tres, com aquí) que per professió perenne han hagut de cuidar-nos; per rutina, acatar; i a qui van fer creure que els somnis existeixen per no complir-se. Per elles, aquesta admiració en forma de trilogia. 3 peces d’entre 15  i 20 minuts amb un mateix fil conductor: la dona gran.

Actriu i dramaturga Catalina Inés Florit presenta una trilogia formada per tres peces breus al voltant de les dones grans, de més de vuitanta anys: una figura especialment silenciada, que fa molt que viu i molt que calla.

Dramatúrgia: Catalina Inés Florit Direcció: Jaume Madaula Interpretació: Catalina Florit i Àlvar Triay/Jaume Madaula Ajudantia de direcció: Esther Anyó Escenografia: Jaume Madaula i Duna Homedes Disseny de llums: Marc Caballero i Jaume Madaula
Producció: Esther Anyó  Fotografies espectacle: Conso Triay Imatge cartell i fotografies promocionals: Mariona Olmos (MW Fotografia) Teaser: Roger Bayerri

Articles relacionats

Joies de l’òpera 13/12
Bravo 21/12

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Telefònicament al 93 324 83 50

  • Es podrà confirmar l’arribada/assistència a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, en el cas de les reserves que no s’hagin confirmat, s’oferiran a les persones inscrites a la llista d’espera.
  • En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem que avisin amb antelació trucant al mateix telèfon.
  • Seients no numerats.
  • Es prega puntualitat.
  • No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.