Divendres 24 de febrer a les 19h 

Entrades disponibles a partir del 17 de febrer

Històries d’un capità de barco i l’espera de la seva família.
Guanyadora del 3er premi laboratori Tísner 2022

L’espectacle parteix de les experiències vitals d’un capità de barco del 1900, i de les vivències de la seva família, narrades a partir de la correspondència que en queda. A partir de les cartes s’investigarà també entorn el que no sabem de la història; com ara l’espera d’ella i els fills, la casa i la resta de quotidianitats que queden al marge dels viatges.

Joan Espinàs i Font (Premià de Mar, 1898 – Barcelona, 1981) Fou marí, capità de la Marina Mercant, el qual dedicà cinquanta anys de la seva activitat professional a la navegació, sense deixar de tenir un fort vincle amb la seva família.

La web Viure Navegant recull part del fons personal resultat de la seva trajectòria vital: la correspondència creuada entre ell i la seva esposa, Carme Xivillé, fins la mort d’ella; cartesa/i d’altres destinataris, memòries, escrits i fotografies; així com documentació relativa als viatges i companyies marítimes i documentació gràfica d’arxiu. Tots els documents transcrits han estat fidels a l’original.

Articles relacionats

Un dia a la Barchinona medieval 24/2
Tu i jo 10/3

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Telefònicament al 93 324 83 50

  • Es podrà confirmar l’arribada/assistència a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, en el cas de les reserves que no s’hagin confirmat, s’oferiran a les persones inscrites a la llista d’espera.
  • En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem que avisin amb antelació trucant al mateix telèfon.
  • Seients no numerats.
  • Es prega puntualitat.
  • No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.