Dijous 13 d’abril a les 19h
Cuando se nos mueren los amores
 Folk 55  minuts

Concert que forma part del circuit de Barcelona Districte Cultural
Entrades disponibles a partir del 6 d’abril

El disc de debut de la cantautora i guitarrista basca Amaia Miranda Cuando se nos Mueren los Amores (2022) és un àlbum sensible que reivindica la força de les cançons nues, sense ornaments, amb una voluntat de trobar la bellesa de la imperfecció. Potser per aquest motiu és un disc enregistrat pel segell català Vida Records en una sola presa.

Al Barcelona Districte Cultural podem gaudir del seu folk íntim i lo-fi ideal si us agraden Nick Drake, Joni Mitchell, Silvio Rodríguez, José González o Adrianne Lenker.

Amaia Miranda,Guitarrista i cantautora nascuda al País Basc, Amaia Miranda ha publicat aquest any el seu primer llarga durada, Cuando se nos Mueren los Amores, un àlbum intimista enregistrat en una sola presa i publicat pel segell Vida Records, adjacent del Festival Vida de Vilanova i la Geltrú.

Amb el seu característic so nu, cru i artesà, reivindicatiu de la bellesa de la realitat, Miranda ja havia publicat anteriorment dos EP, Home (2016) i OUTPUT 1 (2020). També ha acompanyat altres artistes com Raquel Lúa, Amaia Romero o Queralt Lahoz, composat música per a diferents obres de teatre i participat en muntatges com el premiat Canto jo i la muntanya balla de La Perla 29.

Veu i guitarra: Amaia Miranda

Articles relacionats

La Barcelona desapareguda. La ciutat d’ahir 24/3
MOZART,Lieder, àries i una sonata 19/4

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Telefònicament al 93 324 83 50

  • Es podrà confirmar l’arribada/assistència a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, en el cas de les reserves que no s’hagin confirmat, s’oferiran a les persones inscrites a la llista d’espera.
  • En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem que avisin amb antelació trucant al mateix telèfon.
  • Seients no numerats.
  • Es prega puntualitat.
  • No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.