MOZART,Lieder, àries i una sonata 19/4

Dimecres 19 d’abril  a les 19h

Entrades disponibles a partir del 12 d’abril

Concert dedicat al gran geni W.A.Mozart compositor austríac, àmpliament considerat un dels més destacats de la història de la música i representant del classicisme musical. Gaudirem d’un recital líric d’obres per a soprano i piano amb música exclusivament de W. A. Mozart, combinant gèneres, llengües i contextos. Lieder, àries, sonates per a piano i música sacra.

La Gisela ha fet el Grau Superior de Cant amb Oriol Rosés i Pau Casan al Conservatori Superior Liceu,  2020. Màster en Interpretació de la Música Clàssica i Contemporània amb Dolors Aldea i Marta Pujol, Conservatori Superior del Liceu, 2021. Jordi Romero, pianista en les masterclass de cant amb: El tenor Jaume  Aragall, el baríton Vicente Sardinero, el tenor Eduardo Giménez, el tenor Daniel Muñoz, la mezzosoprano Viorica Cortez, el baríton Jerzy Artysz, la soprano Carmen Bustamante i el tenor Serge  Wilfart, entre d’altres.

Soprano: Gisela Villamajor  Piano: Jordi Romero

Articles relacionats

Amaia Miranda 13/4
Henrio 30/3

Com reservar les entrades?

Ho pots fer a través d’aquesta WEB.

Telefònicament al 93 324 83 50

  • Es podrà confirmar l’arribada/assistència a partir d’una hora abans i 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, en el cas de les reserves que no s’hagin confirmat, s’oferiran a les persones inscrites a la llista d’espera.
  • En el cas de no poder gaudir de la reserva, preguem que avisin amb antelació trucant al mateix telèfon.
  • Seients no numerats.
  • Es prega puntualitat.
  • No es permetrà l’accés un cop iniciat l’espectacle, concert o pel·lícula.