Professorat

COORDINACIÓ PEDAGÒGICA

ALBERTO DÍAZ

Actor i director teatral, diplomat al Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat amb directors com Lluís Pasqual, Josep Maria Pou o Xicu Masó, entre molts altres, així com amb la seva pròpia companyia La Ruta 40, amb la qual ha guanyat el Premi Butaca 2015 a millor espectacle de petit format per "El llarg dinar de Nadal". Compagina la seva feina d’actor amb la docència des de 2007, a escoles com el Col·legi de Teatre de Barcelona, Estudi Laura Jou, Eòlia, Aules o l’Excèntrica.

Més informació a: www.albertodiaz.net

MERITXELL CARALT

PROFESSORA DEL GRUP PETITS/ES A I B I TELONERS/ES A (TEATRE I VEU) Actriu i performer graduada per Campus Esart Barcelona. També s’ha format a l’École Philippe Gaulier de París i ha cursat tallers d’interpretació a Barcelona i Edimburg. En els darrers anys com a actriu ha dut a terme diversos processos de creació entre el teatre i la dansa: a La Piconera amb un projecte en solitari, a la UPF amb les Malnascudes.av i al CC Parc Sandaru amb la seva companyia. Ha treballat com a professora de teatre i dansa en diverses escoles de Barcelona i Sant Cugat des de 2016.

LORENA HERNÁNDEZ

PROFESSORA DEL GRUP DEBUTANTS A i B

Graduada en art dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona al 2013. Posteriorment especialitza la seva formació amb cursos de creació artística en contextos d’exclusió i col·lectius amb diversitat funcional i salut mental. S’ha format en la facilitació de grups a través del treball de processos amb la cooperativa Fil a l’Agulla.

Treballa a partir de les eines teatrals en diferents centres amb col·lectius diversos i com a conductora i directora en projectes de creació comunitària que giren entorn temàtiques socials i la memòria històrica.

Creadora escènica i actriu en la companyia Mitja i Mitjoneta, destinada a dur a terme projectes de teatre familiar per a la transformació social i la creació de peces de Teatre Fòrum per a joves. Anteriorment ha treballat com actriu en diferents companyies de teatre juvenil i per a públic adult.

MARIA ESTELA ROBELLÓ

PROFESSORA DEL GRUP TELONERS/ES B (TEATRE I VEU) Intèrpret (actriu, cantant, ballarina) a punt de finalitzar els estudis a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre a l'especialitat de Musical. Ex-alumne de l’Escola Eòlia on es certifica en Estill Voice Craft I, i de l’Escola de Dansa Madó, on hi va desenvolupar part de la seva formació en dansa contemporànea, jazz i urbanes. Tot i la professionalització actoral, s'ha seguit formant paral·lelament amb intensius i entrenaments de diferents tècniques i professionals del cos com Flying Low, Fighting Monkey, Yoga iyengar... El seu recorregut s'ha basat en una formació eclèctica, buscant la interdisciplinarietat i amb un clar interès per a l'expansió de l'escena actual, començant doncs, a plantejar i engegar les primeres creacions emergents. Des de l'any 2017 i actualment dóna classes a dues escoles de dansa del Maresme, com a professora d'interpretació i de teatre musical a infants, nens i joves.
Escola Tísner, estill voice craft,

PROFESSORAT ESPECIALITZAT

- JOC TEATRAL - INTERPRETACIÓ - VEU - EXPRESSIÓ CORPORAL - DANSA CREATIVA - DANSES URBANES