Professorat

COORDINACIÓ PEDAGÒGICA

ALBERTO DÍAZ

Actor i director teatral, diplomat al Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat amb directors com Lluís Pasqual, Josep Maria Pou o Xicu Masó, entre molts altres, així com amb la seva pròpia companyia La Ruta 40, amb la qual ha guanyat el Premi Butaca 2015 a millor espectacle de petit format per "El llarg dinar de Nadal". Compagina la seva feina d’actor amb la docència des de 2007, a escoles com el Col·legi de Teatre de Barcelona, Estudi Laura Jou, Eòlia, Aules o l’Excèntrica.

Més informació a: www.albertodiaz.net

MERITXELL CARALT

PROFESSORA DEL GRUP PETITS A I B  Meritxell Caralt Actriu i performer graduada per Campus Esart Barcelona. També s’ha format a l’École Philippe Gaulier de París i ha cursat tallers d’interpretació a Barcelona i Edimburg. En els darrers anys com a actriu ha dut a terme diversos processos de creació entre el teatre i la dansa: a La Piconera amb un projecte en solitari, a la UPF amb les Malnascudes.av i al CC Parc Sandaru amb la seva companyia. Ha treballat com a professora de teatre i dansa en diverses escoles de Barcelona i Sant Cugat des de 2016.

LORENA HERNÁNDEZ

PROFESSORA DEL GRUP DEBUTANTS A i B

Graduada en art dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona al 2013. Posteriorment especialitza la seva formació amb cursos de creació artística en contextos d’exclusió i col·lectius amb diversitat funcional i salut mental. S’ha format en la facilitació de grups a través del treball de processos amb la cooperativa Fil a l’Agulla.

Treballa a partir de les eines teatrals en diferents centres amb col·lectius diversos i com a conductora i directora en projectes de creació comunitària que giren entorn temàtiques socials i la memòria històrica.

Creadora escènica i actriu en la companyia Mitja i Mitjoneta, destinada a dur a terme projectes de teatre familiar per a la transformació social i la creació de peces de Teatre Fòrum per a joves. Anteriorment ha treballat com actriu en diferents companyies de teatre juvenil i per a públic adult.

CLAUDIA MARTIN

PROFESSORA DE COS I DANSA DE TELONERS I DEBUTANTS A i B Inicia la seva carrera com a Ballarina Professional a l'Escola Varium, on té l'oportunitat de treballar diferents disciplines sota la direcció d'importants ballarins internacionals. Més tard decideix ampliar horitzons al món de les Arts Escèniques cursant la Diplomatura del Col·legi del Teatre, ara és també graduada en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona. Allà descobreix el Teatre Físic i s'especialitza en tècniques d'expressió corporal per a l'intèrpret. Actualment s'obre camí com a creadora, actriu i ballarina en diversos projectes artístics de la ciutat de Barcelona. Dirigeix la seva pròpia companyia i treballa diferents tècniques de moviment amb la finalitat d'establir un llenguatge escènic propi i una metodologia concreta. Després d'un llarg període d'especialització, continua desenvolupant les seves habilitats com a pedagoga artística.

PROFESSORAT ESPECIALITZAT

- JOC TEATRAL - INTERPRETACIÓ - VEU - EXPRESSIÓ CORPORAL - DANSA CREATIVA - DANSES URBANES