L’Escola Tísner apropa a infants i joves de 4 a 17 anys a les Arts Escèniques.
Espai de descoberta i experimentació on les diverses disciplines esdevenen una eina expressiva i d’enriquiment emocional. Crearem itineraris formatius que s’alternaran durant tot el curs.

Petita Escola, grans artistes

L’Escola Tísner apropa a infants i joves de 4 a 17 anys a les arts escèniques. És un espai de descoberta i experimentació on les diverses disciplines esdevenen una eina expressiva i d’enriquiment emocional. Es segueixen itineraris formatius que s’alternaran durant tot el curs. Aquests es treballen i adapten a cada grup d’edat.

L’escola compta amb un coordinador pedagògic i un equip de professores especialitzades en diferents disciplines de les arts escèniques, sobretot teatre i dansa.   

En el cas dels grups de teloners/es i debutants durant el curs s’inclouen càpsules formatives com una manera d’entrar en contacte amb altres llenguatges artístics com cant, titelles, màscara, dramatúrgia, objectes, màscara, direcció, màgia…

A partir del segon trimestre els grups de petits/es A i B tenen la possibilitat d’assistir a dos espectacles de teatre i dansa, a l’Espai Escènic Tísner (teatre del mateix centre). En el cas de teloners/es i debutants els espectacles poden tenir lloc a altres teatres de la ciutat.

Les càpsules formatives estan dins de l’horari de les classes, les sortides no i són voluntàries. Aquestes activitats complementàries estan incloses a la quota mensual.

El curs escolar és d’octubre a juny i l’alumne/a, en inscriure-s’hi, té el compromís de cursar-lo complet. Durant el mes de febrer es fan classes obertes on les famílies poden assistir, també durant el mes de juny tenen lloc les mostres finals, també obertes a les famílies. 

Per a més informació sobre inscripcions i normativa, professorat i línies pedagògiques de l’escola podeu consultar els apartats corresponents del web.

Donada la situació actual, les activitats complementàries (càpsules formatives i sortides) i també classes obertes o mostres finals poden variar el seu format o ser suspeses.